Haberler

Özel Tasarım Römorkunu Bulana Telefon Hediye Edecek

Amasya’nın Suluova ilçesinde özel tasarım römorku hırsızlarca çalınan çiftçi, aracı bulana cep telefonu hediye edecek.

Amasya'nın Suluova ilçesinde özel tasarım römorku hırsızlarca çalınan çiftçi, aracı bulana cep telefonu hediye edecek.

İlçede çiftçilik yapan Kadir Şahin (43), AA muhabirine, özel tasarım ve işçilikle yaptırdığı römorkun bir gece evinin yanındaki depodan çalındığını belirtti.

Tarla ve besicilik işlerinde bir çiftçiye en çok gerekli malzemelerden birinin traktör ve römorku olduğunu ifade eden Şahin, "Sanayideki usta arkadaşımla tasarlayarak özel işçilikle 10 bin lira masraf ederek yaptırdım bu römorku. Deponun havalandırma penceresi ve duvarları kırılarak içeri girilmiş. Sürgülü büyük demir kapının kilidi kesilerek römork çalınmış. Depo ve garajı da harap eden hırsızlar yüzünden işlerim aksadı ve maddi kayba uğradım" dedi.

Şahin, olayla ilgili güvenlik güçlerine gerekli bildirimleri yaptığını ancak henüz römorkun izine rastlanmadığını dile getirdi.

"Allah rızası için römorkumu getirin. Şikayetçi olmayacağım" diye hırsızlara seslenen Şahin, "Duyarlı vatandaşlarımızdan yardım bekliyorum. Römorku gören ve yerini bildirene son model cep telefonu hediye edeceğim" diye konuştu. - Amasya

Kaynak: AA / Yerel

Kadir Şahin Suluova Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title