Haberler

3 Gündür Kayıp Olan Genç, Özel Tabuta Konup Diri Diri Gömülmüş

Güncelleme:

Ağrı'da 3 gündür kayıp olan Ferhat Tanrıkulu, boş evde açılan çukur içinde özel yaptırılmış tabutta gömülü halde ölü bulundu.

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde 3 gündür kayıp olan 28 yaşındaki Ferhat Tanrıkulu, Hürriyet Mahallesi Yaprak sokak üzerinde boş bir evde açılan çukur içinde özel yaptırılmış tabutta gömülü halde ölü bulundu.

POLİSİ HAREKETE GEÇİREN İHBAR

Dün saat 22.20 sıralarında 155 polis imdat hattına gelen ihbarı değerlendiren Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hürriyet Mahallesi Yaprak sokak üzerinde 2 yıldan beri boş olduğu belirtilen eve gitti.

İKİ ÇOCUK BABASIYDI

Yapılan incelemede evdeki bir odada, tabuta benzer sandık içinde toprağa gömülmüş erkek cesedi bulundu. Cesedin, 3 günden beri kendisinden haber alınamayan 2 çocuk babası Ferhat Tanrıkulu'na ait olduğu belirlendi.

DÜĞÜNLERDE MÜZİK ALETİ ÇALIYORDU

Düğünlerde orkestralarda müzik aleti çalan Tanrıkulu'nun cesedi, Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ambulansla Doğubayazıt Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

ÖZEL TABUTA KOYUP DİRİ DİRİ GÖMMÜŞLER

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk incelemede, Tanrıkulu'nu marangozda özel yaptırıldığı düşünülen dikdörtgen şeklinde bir tabutun içine konularak diri diri toprağa gömüldüğü ve üstüne de ağırlık olsun diye çekyat konulduğu tahmin ediliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hürriyet Mahallesi Doğubeyazıt Ağrı Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (93)

Adınız Yazınekonomist:

yeni türkiyede normal bu tayyibin ülkesi

69
67
yanıtYanıtla
BursalıMobil-IOS:

Milli irade yeni türkiye normaldir

58
31
yanıtYanıtla
sonuç:

Ülkeye herkes girdi. . . Normal bunlar. . Hırsızı, ayyaşı, katili, sapığı . . . Acil temizlik lazım

13
67
yanıtYanıtla
fuat sark:

basiniza tayyip kadar tas dussun ne olursa olsun suclusu tayyip

28
44
yanıtYanıtla
af:

doğulu lar nre beklenirki

21
47
yanıtYanıtla
Bengü Mobil-IOS:

Arkadaşlar farkındamısınız her haberin altına alakası olsun yada Olmasın devamlı hükümet Karşıtı olumsuz yorumlar yazılıyor. Bu Vatan hainleri özel olarak tutulmuş klavye şövalyeleridir. Algı yaratarak insanların aklını karıştırmaya Hükümet'i böyle yıpratarak seçime girmeye çalışıyorlar. Bu soysuzlara dikkat edin !!!!

40
22
yanıtYanıtla
dadasmobilWeb@haberler.com:

Cani bunlar.Allah serlerinden korusun.

24
37
yanıtYanıtla
korkmaz Mobil-ANDROID:

Nerden nereye geldik bu ülkenin geçtiği 10 yıldır kurtlar vasi arka sokaklar fatma gülün suçu ne le muhteşem yüzyıla Benin tarzı la büyümeye devam ettikçe daha çok insanlıkla çıkmış cani ler yetişir Eğitim öğretim kalmadı 10 yaşındaki çocuk okulda sevgilisi var öğretmeni döven var iyice raydan çıktı İnsanlar bu ülkeye şeriat gelmeden kısas uygulamadan duzelmez

37
20
yanıtYanıtla
ANDROİDmobilWeb@haberler.com:

BUNU YAPANLARDA BİRGÜN GEBERİP ORAYA GİRECEKLER

43
7
yanıtYanıtla
Özgur tutsakMobil-IOS:

Iste akp donemi ' diri diri mezara ' yakinda ' hamile kadinin dogurdugu kiz cocuklarida diri diri gomerler

11
38
yanıtYanıtla
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title