Haberler

Özel Sporcular Türkiye Basketbol Şampiyonası 31 Ekim'de Başlayacak

Malatya’da özel sporcular Basketbol Şampiyonası’nın 31 Ekim günü başlayacağı bildirildi.

Malatya'da özel sporcular Basketbol Şampiyonası'nın 31 Ekim günü başlayacağı bildirildi.

Yeşilyurt Kaymakamlığı tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "İlçemizde bulunan Malatya Özel Eğitim Uygulama Merkezi (Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi) bünyesindeki Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübümüzün girişimleri ve sportif başarıları (2 yılda 70 i altın olmak üzere 116 madalya) sonucu Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu, 2014 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Basketbol Şampiyonasının ilimizde organize edilecektir" ifadeleri kullanıldı.

"Bu organizasyon ilimiz başta olmak üzere İlçemizde ulusal anlamda özel sporcular ile ilgili tarihinde ilk organizasyon olacaktır. Ayrıca bu ulusal organizasyon Malatya'mızda özel çocuklarımız ile ilgili farkındalık oluşturulması açısından birincil önem arz etmektedir. Şampiyona Yeşilyurt'un dolayısıyla Malatya'mızın tanıtımı açısından da büyük bir fırsat olmakla beraber, birlik beraberlik içerisinde organizasyona sahip çıkmamız önemli bir etken olacaktır" denilen açıklamada, daha sonra şunlar belirtildi:

"Düzenlenecek Organizasyona 7 bölgeden 14 takım katılacak olup toplamda organizasyona 150 sporcu iştirak edecektir. Organizasyonumuzun müsabakaları Yeşilyurt Tecde Spor Salonu'nda ve Battalgazi Spor Salonu'nda yapılacak olup, Şampiyona açılışı 31 Ekim 2014 Cuma saat 10.00 da, kupa töreni ise 2 Kasım 2014 Pazar saat 13.00 da Yeşilyurt Tecde Spor Salonu'nda yapılacaktır. Şampiyona açılış müsabakaları her iki spor salonumuzda 31 Ekim Cuma günü saat 13.00 da başlayacaktır." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeşilyurt Türkiye Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title