Haberler

Özel Sporcular Türkiye Atletizm Şampiyonası Adana'da Başladı

Adana Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Adana’nın spor turizminin merkezi olmaya en yakın aday olduğunu söyledi.

Adana Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Adana'nın spor turizminin merkezi olmaya en yakın aday olduğunu söyledi.

Çakır, Yüreğir Serinevler Atletizm Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve 56 ilden 120 sporcunun katıldığı müsabakalar öncesi yaptığı konuşmada, organizasyonun Adana'da yapılmasını sağlayan yetkililerin doğru seçim yaptıklarını, tüm sporcu, hakem, antrenör ve yöneticilere Adana konukseverliğini göstereceklerini söyledi.

Vali Mustafa Büyük'ün Turizm Haftası etkinlikleri nedeniyle Karataş'ta olduğunu ve selamını getirdiğini ifade eden Çakır, şöyle devam etti:

"Öncelikle müsabakaların Adana'da yapılmasını sağlayan Federasyon Başkanı Birol Aydın ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Adana iklim olarak 12 ay tüm branşların yapılacağı ender kentlerden birisi. Deneyimli İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi ve ekibi sayesinde tüm federasyon başkanları faaliyetlerini Adana'da yapmayı arzulaması bizi gururlandırıyor. Adana spor turizmi merkezi olmaya en yakın aday kentlerin başında geliyor. Yarışmalara katılan sporculara, hakem, antrenör, yönetici ve diğer emeği geçenlere teşekkür ederim."

AYDIN: "AVRUPA VE DÜNYADA SESİMİZİ DUYURMAYA BAŞLADIK"

Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, Adana'da herkesten büyük dostluk ve yakınlık duyduklarını, yakın gelecekte Adana'da uluslararası müsabaka yapmayı hedeflediklerini kaydetti.

Adana Valisi Mustafa Büyük'ü makamında ziyaret ettiklerini belirten Aydın, "Valimiz Mustafa Büyük, spora çok yakın birisi. Bizleri çok iyi karşılayarak destek vereceğini söyledi. Türkiye'nin tüm illerinde artık özel sporcuları spor tesislerinde görmek mümkündür. Sporcu ve kulüp sayısı sürekli artmaktadır. Özel sporcuları evlerinden çıkartarak ulusal ve uluslararası müsabakalarda bayrağımızı dalgalandırmalarını sağladık. Rusya'da gerçekleştirilen 'Özel Sporcular Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye güçlü rakiplerine rağmen ikinci olarak gururumuz oldular. Ayrıca İsviçre'de yapılan Dünya Kayak Şampiyonası'nda yine bir sporcumuz dünya ikinci olmuştur. Başka anlamda özel sporcular kendilerini hissettirmeye başladılar. Adana'da bizlere destek veren Vali Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi ve diğer yetkililere teşekkür ederiz."

Adana Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Durmuş Öktem, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün yurtdışında olduğunu ve selamlarını getirdiğini belirterek, belediye olarak özel sporculara büyük önem verdiklerini, Adana'da 'Engelsiz Kent Çalıştay'ı düzenlediklerini, engellilerin spor yapmaları için tüm olanakları seferber ettiklerini sözlerine ekledi.

Konuşmalardan sonra özel sporcular koşu, uzun atlama, 3 adım atlama, gülle, cirit ve disk atma ve yüksek atlama yarışları gerçekleştirdiler.

Etkinliğe, Adana Büyükşehir Belediyesi Engelliler Kent Konseyi Başkanı Ali Duran Karakaya, Özel Sporcular Federasyonu Genel Sekreteri Adnan Öztürk, Özel Sporcular Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Mehmet Civelek, Gençlik ve Spor Şube Müdürleri Mahmut Kır, Cemal Demirağ, Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur ve diğer yetkililer katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Büyük Birol Aydın Yüreğir Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title