Haberler

Özel Sporcular Türkiye Atletizm Şampiyonası

Güncelleme:

Özel Sporcular Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Atletizm Şampiyonası, Adana Yüreğir Serinevler Atletizm tesislerinde gerçekleştirildi.

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Atletizm Şampiyonası, Adana Yüreğir Serinevler Atletizm tesislerinde gerçekleştirildi. Müsabakalara 30 ilden 68 sporcu katıldı.

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Bilal Aydın, Adana'nın tesis yönünden hayli zengin olduğunu, ayrıca Fazlı Bayram Hadi gibi spor sevdalısı bir müdüre sahip olunduğunu belirterek, "Antalya'da yaptığımız bölgelerarası atletizm bölgesel şampiyonaların ardından defalarca ulusal ve uluslararası sportif organizasyonlara başarıyla ev sahipliği yapmış olan Adana'da Türkiye Şampiyonası'nı yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Adana'da gerçekleştirilen müsabakaların aynı zamanda milli takım seçmeleri niteliği taşıdığını ifade eden Aydın şöyle devam etti:

" Müsabakalara 30 ilden 68 sporcu katıldı. Özel sporcularımız 14 yıldır genel ve yerel yönetimlerimizin verdiği desteklerle evlerinde oturmayarak bu tür faaliyetler yönlendirilerek büyük başarılara imza atmaktadırlar. Kars'tan Edirne'ye, kadar tüm çocuklarımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca bugün buraya müsabakaları izlemeye gelen Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'a, Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü,Vali Yardımcılarımdan Mustafa Yüksel Karadağ,Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'ye katlılarından dolayı teşekkür ederim."

SPOR ENGELLİLER İÇİN REHABİLİTASYON ARACI

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, ülkemizi yurt dışında temsil edecek sporcuların seçildiği bir şampiyonanın Adana'da yapılıyor olmasından dolayı gururlu olduğunu ifade etti. Bütün sporculara başarı diledi

Türkiye Özel Sporcu gençlerin spor yapmak için hiçbir bahanenin geçerli olmadığını ortaya koyduğunu belirten Vali Coş konuşmasına şöyle devam etti:

"Milletin göz bebeği olarak nitelendirdiğimiz bu sporcuların Adana'da yarışmasının ve Türkiye Şampiyonası'nın burada yapılmasının büyük önem arz etmektedir. Spor engelliler için rehabilitasyon aracı. Bedensel veya zihinsel engellere rağmen bu gençlerimizin spor yapmaya devam ederek, engelsiz olan ama spordan uzak olanlara da teşvik ve motivasyon için önemli katkılar yapıyor. Spor yaparak vatandaşlara iyi örnek sergileyen özel sporcuları kutluyorum. Yarışmada emeği ve hizmeti geçenlere teşekkür ederim."

Bu arada, 8 kategoride gerçekleştirilen müsabakalarda dereceye giren sporculardan 100 metrede birinci olan Yunus Vesek'e Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, ikinci olan Ufuk Babacan'a, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, üçüncü olan Muhammed Amaç'a Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, madalya verdiler.

Müsabakaları Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkan Vekili Saadettin Akçi, Asbaşkan Aydın Koç, Yönetim kurulu üyesi Kubilay Kızılboğa ve Necla Göktaş, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı Ali Duran Karakaya, Gençlik Hizmetleri ve Şube Müdürleri Kazım Tekin, Mahmut Kır, Cemal Demirağ, Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı Ali Gülleri, Atletizm İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu İl Temsilcisi Mustafa Baş izledi.

Bu arada, etkinlikte Adana Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından "Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı" anısına sporcu ve diğer konuklara şapka dağıttılar. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazlı Bayram Hadi Yüreğir Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title