Haberler

Özel Sıddık Tekin Lise Eğitim Kurumlarında Mezuniyet Sevinci

Güncelleme:

Batmanda faaliyet gösteren Özel Sıddık Tekin Anadolu ve Fen Liselerinde mezuniyet coşkusu yaşandı.

Sıddık Tekin Liselerinde mezuniyet coşkusu

Batman da eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Özel Mehmet Sıddık Tekin Anadolu ve Fen Lisesi, düzenlenen törenle 10. dönem mezunlarını uğurladı.

Özel İrfan Okulları Eğitim Kampüsünde gerçekleştirilen törenin sunuculuğunu İngilizce öğretmeni Emrullah Sert yaptı.

Okul Müdürü Yılmaz Kuluç, öğrencilerin mezuniyet törenleri dolayısıyla bir arada olduklarını söyledi.
Mezuniyetin öğrenciler için ayrı bir anlam taşıdığını belirten Kuluç, "Yaşamınızın bir dönemini kapatıyor ve bir başka dönemin başlangıcını yapıyorsunuz. Eğitim hayatınızı başarıyla tamamladınız. Bugün kendiniz ve ailelerinizin yanı sıra artık ülkenize ve dünyaya karşı da sorumlu hale geliyorsunuz" diye konuştu.

Kuluç, "Değerli velilerimiz emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı, okulumuz ve öğretmenlerimizle birlikte hizmet ederek, onların kendinden daha emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle adım atan, bilgili, görgülü, yaşamı seven, yaşatmayı görev bilen, sevgi dolu bireyler olarak yetiştirmiş olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde yapılacak LYS'de başarılı olmalarını temenni ediyorum. Öğretmen arkadaşlarımla birlikte, bir anne ve baba şefkatiyle kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığınız bir nesli daha bugün buradan uğurlamanın sevincini yaşıyoruz" dedi.

Sınıf birincilerinin yaş kütüğüne bröve çakmasının ardından plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekiminden sonra tören sona erdi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Eğitim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title