Haberler

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Hekim Kadrosunu Genişletiyor

Gaziantep ve bölge genelinde sağlık alanında kaliteli hizmeti ilke edinen Özel Sani Konukoğlu Hastanesi, güçlü hekim kadrosunu her geçen gün genişletiyor.

Gaziantep ve bölge genelinde sağlık alanında kaliteli hizmeti ilke edinen Özel Sani Konukoğlu Hastanesi, güçlü hekim kadrosunu her geçen gün genişletiyor.

Halen Opr. Dr. Murat Ulutaş'ın hasta kabul ettiği Nöroşirurji (Beyin, Omurilik ve Sinir Cerrahisi) Polikliniği'nde, Opr. Dr. Kadir Çınar da görev yapmaya başladı.

Opr. Dr. Kadir Çınar, 1973 yılında Şanlıurfa'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Şanlıurfa'da tamamlayarak, 1991-1997 yılları arasında Eskişehir-Osman Gazi Üniversitesi'nde tıp eğitimi aldı. 2003 - 2010 yılları arasında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirurji Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimini tamamladı.

Sırasıyla, Şanlıurfa Birecik Gültepe Sağlık Ocağı (1997-1999), Tunceli 4. Komando Tugayı 4. Komando Taburu (1999-2001), Şanlıurfa Birecik Devlet Hastanesi Acil Servis (2001-2003), Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirurji Anabilim Dalı (2003-2010), Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi (2010-2012), Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde (2012-2015) görev yapan Opr. Dr. Çınar, 2015 yılı Şubat Ayı itibariyle Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'nde hastalarını kabul etmeye başladı.

Türk Nöroşirurji Derneği, Sinir Sistemi Cerrahisi Derneği üyesi olan Opr. Dr. Çınar İngilizce biliyor. Türk Nöroşirurji Derneği 24. Kongresi Yılın Bildirileri ödülünü aldı, pek çok ulusal bilimsel kongre, kurs ve sempozyuma katıldı.

ÖZEL SANİ KONUKOĞLU HASTANESİ

Sağlıkta yüksek kalitenin adresi haline gelen ve dünya standartlarında hizmet verilen hastanede, acil servis, biyokimya, patoloji ve klinik mikrobiyoloji laboratuvarları, radyoloji, nükleer tıp, kardiyovasküler cerrahi, organ nakli merkezi, nefroloji, genel cerrahi, beyin cerrahisi, çocuk cerrahisi, dahiliye, gastroenteroloji, endokronoloji, kulak burun boğaz, pediatri, kardiyoloji, göğüs hastalıkları, üroloji, ortopedi ve travmatoloji, enfeksiyon hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon, plastik rekonstrüktif cerrahi, göz hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, nöroloji, psikiyatri, göğüs cerrahisi, dermatoloji ve üremeye yardımcı tedavi merkeziyle uzman tanı ve tedavi yöntemleri uygulanıyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Şanlıurfa Eskişehir Birecik Yerel Haberler

title