Haberler

Özel Öğrencilere Özel Gece

Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ilk mezunlarını verdi.

Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ilk mezunlarını verdi. Engelli öğrenciler, Yunusemre Belediyesi Muradiye Sosyal Tesislerinde düzenlenen mezuniyet töreniyle diplomalarını aldı. Özel öğrencileri, mezuniyet törenlerinde Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de yalnız bırakmadı.

Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ilk mezunlarını Yunusemre Belediyesi Muradiye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen mezuniyet töreniyle uğurladı. Yunusemre Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen geceye Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, eşi Dr. Melek Çerçi, Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Şehzadeler Belediye Başkanvekili Bilal Demir, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Çengel, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Derneği Başkan Danışmanı Nihat Akyol, Yunusemre Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Bedriye Pehlivan, daire müdürleri, merkez yetkilileri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Törende engelli öğrencilerin oluşturduğu mehter takımı konserleriyle büyük alkış aldı.

'DEZAVANTAJLI GRUPLARIMIZIN YANINDAYIZ'

Merkez Müdürü Murat Ceylan, yaptığı açılış konuşmasında engelli öğrencilerin hayatlarını kolaylaştıran eğitim hakkında bilgi verdi. Ceylan, bu konuda isteklerini geri çevirmeyen Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür etti. Gecede konuşan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise dezavantajlı gruplara pozitif ayrımcılık yaptıklarını hatırlatırken; imkanları ölçüsünde onların her zaman yanında olacaklarını dile getirdi. Başkan Çerçi konuşmasında, "Biz sosyal sorumluluk anlamında her zaman eğitime destek veriyoruz.Özellikle engelli öğrencilerimiz konusunda oldukça hassasız. Bu konuda çalışıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın kendi kendine yetebilmek, özgüvenlerini geliştirmek, toplum içerisindeki yerini almasını sağlamak adına yapılan çalışmalarda ne kadar fazla katkı sağlarsak bu bizi o denli mutlu eder. Sağ olsun Organize Sanayi Bölgesi yönetimi de şuan Şükran Bilginer İş Uygulama Merkezi'nin ilerisinde güzel bir merkez yapılıyor. Yatırım neredeyse tamamlanma aşamasına geldi. Bu okuldan mezun olan çocuklarımız burada iş öğrenmeye, hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalar yapmaya devam edecek." ifadelerini kullandı.

46 ÖĞRENCİ DİPLOMA ALDI

Konuşmaların ardından sahneye çıkan 46 öğrenciye cüppelerini aileleri giydirirken; öğrenciler diplomalarını protokol üyelerinin elinden aldı. Gecenin sonunda öğrenci ve öğretmenler mezuniyet pastasını birlikte kesti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Mehmet Çerçi Yunusemre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title