Haberler

Özel Mtosb Meslek Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

Özel Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Meslek Lisesi'nde ilk kez mezuniyet heyecanı yaşandı.

Özel Mersin- Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Meslek Lisesi'nde ilk kez mezuniyet heyecanı yaşandı.

Mersin Polis Evi'nde düzenlenen mezuniyet törenine, MTOSB Başkanı Sabri Tekli, yönetim kurulu üyesi Cemalettin Akbulut, Denetim Kurulu Üyeleri Mehmet Sevindir ve Hasan Şemsi, MTOSB Bölge Müdürü Halil Yılmaz, çok sayıda sanayici işadamı, 12. sınıf öğrencileri, velileri ve öğretmenler katıldı.

Törende konuşan MTOSB Başkanı Sabri Tekli, Organize Sanayi Bölgeleri tarihinde önce pilot olarak seçilmiş, sonra ise tüm OSB'lere örnek olmuş bir meslek lisesinin ilk mezunları ile bir arada olduklarını belirterek, "Bu okulun projesinde emeği geçen Mersin Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu'na, İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Gül'e, okulumuzun Kurucu Müdürü Murat Arda'ya ve ekibine, bu sene ekibiyle okulumuza katılan Müdürümüz Ertuğrul Daşdemir'e ve öğretmenlerimize çocuklara göstermiş oldukları ilgi, alaka ve teknik destekler konusundaki çabalarına teşekkür ediyorum. Bölgemizdeki okulumuzun Türkiye'deki önemi çok büyük. Bu projemize destek veren yönetici arkadaşlarım da buradalar. Biz bu öğrencilerimizin mezuniyetten sonra da takipçisi olacağımızı belirtmek istiyorum. Gelecekte de çalışma hayatlarında ve yaşam alanlarında çok başarılı olacaklarına inanıyoruz. Öğrencilerimize inancımız tam, biz arkalarındayız. Türkiye'ye çok faydalı gençler yetiştirdiğimize inanıyoruz. Örnek olduk, model olduk, projemiz Başbakanlık ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ciddi anlamda destek gördü. Çocuklarımıza gelecekteki yaşamlarında başarılar diliyorum. Bu seneki mezuniyetimiz hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Daha sonra okula geçmişten günümüze emeği geçenlere plaketleri takdim edildi. Kep atma töreni ile devam eden mezuniyet şöleninde, mezun olan öğrenciler okul öğretmenleri ile birlikte oynayarak mezuniyetlerini kutladılar. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Halil Yılmaz Tarsus Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title