Haberler

"Kurtarın, Beni Gasp Ediyorlar" Dedi ve Öldü

Güncelleme:

İstanbul Sultanbeyli'de ticari taksi şoförü Mustafa Kayıcı, telefonuyla arkadaşlarını arayarak gasp edildiğini söyledikten sonra kaza yaptı. Kazada taksi şoförü ile birlikte yanında bulunan bir kişi hayatını kaybetti. Polis, kazanın ardından olay yerinden kaçan şüpheli bir aracın bulunması için çalışma başlattı.

ARKADAŞLARINDAN YARDIM İSTEDİ

Olay, saat 03.00 sıralarında Sultanbeyli, Fatih Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 25 yaşındaki ticari taksi şoförü Mustafa Kayıcı, gece geç saatlerde telefonunun bas-konuş özelliği ile diğer taksici arkadaşlarına seslenip gasp edildiğini belirterek yardım istedi. Mustafa Kayıcı idaresindeki 34 M 9808 plakalı ticari taksi, konuşmadan kısa bir süre sonra Atatürk Caddesi üzerinde yol hakimiyetini kaybetti. Araç önce kaldırıma ardından da bir otoparkın korumalıklarına çarparak durdu. Çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, taksi şoförü Kayıcı ve o sırada takside bulunan bir kişiyi sıkıştıkları yerden çıkarttı. Yaralılar, ambulansla Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne gönderildi; ancak taksi şoförü Mustafa Kayıcı(25) ve kaza anında takside bulunan Metin Kaya(20) isimli bir kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hastane yolunda hayatını kaybetti. Cenazeler Sultanbeyli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

POLİS OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kaza yapan taksinin bulunduğu otopark ve çevresini güvenlik şeridiyle kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri, araç ve çevresinde inceleme yaparak delil topladı.

BAŞKA BİR OTOMOBİL İLE TAMPON TAMPONA GİTMİŞLER

Yaşanan olay sonrası Atatürk Caddesi civarındaki güvenlik kameraları da incelemeye alındı. Bir güvenlik kamerasına takılan görüntülerde ise kaza anı saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, 34 M 9808 plakalı ticari taksi ile arkasında bulunan plakası belirsiz bir otomobilin tampon tampona hızla ilerlediği görüldü. Ticari taksinin yol hakimiyetini kaybederek kaza yapmasının ardından arkasında bulunan otomobilin hızla olay yerinden uzaklaştığı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

"BENİ KURTARIN, BENİ GASP EDİYORLAR"

Hayatını kaybeden taksi şoförü Mustafa Kayıcı'nın olay yerine gelen bir arkadaşı, "5 dakika önce beraberdik. Beş dakika sonra çocuk, "beni kurtarın, beni gasp ediyorlar" dedi. Duyduğum benim bu. Ondan sonra düştük peşine. Geldiğimizde sıkışmışlardı arabanın içerisinde. Bütün millet buradaydı. İtfaiye ekipleri çıkarttılar." şeklinde konuştu.

Polis, olayla ilgili sürdürülen soruşturma kapsamında olay yerinden kaçan aracın bulunması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Caddesi Sultanbeyli İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

cenk:

Hirsizlarin, gaspcilarin, oyunbazlarin, sahtekärlarin cirrit attigi yeni türkiye

43
3
yanıtYanıtla
ali:

Memleket elden gitmiş durumda ne oluyor bu memlekete bir şeyler yapılmalı sürekli kaygı içerisindeyiz her gün bu ve benzeri haberler sürekli artmakta

3
1
yanıtYanıtla
Masum Köylü:

İşsizlik yolsuzluk olduğu sürece suçlar işlenmeye devam edecektir sadece eğitim yetmiyor

0
1
yanıtYanıtla
mustafa cakir:

arkadaslar hepimiz basi sagolsun ruhu şat mekani cennet olsun insallah en kisa zamanda yapanlar bulunur cezalandirilir allah belalarini versin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title