Haberler

Özel Kalem Dergisi'nden Başkan Karaçanta'ya Ödül

Özel Kalem Dergisi, Türkiye genelinde yaptığı araştırma ve anketlere göre il ve ilçeler bazında en güzel proje adı altında 2016 yılında Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’ya layık görüldüğü bildirildi.

Özel Kalem Dergisi, Türkiye genelinde yaptığı araştırma ve anketlere göre il ve ilçeler bazında en güzel proje adı altında 2016 yılında Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'ya layık görüldüğü bildirildi.

Kentleri Kentlerine politikalar üstü kalıcı değerler katan Belediye Başkanları, Türkiye'nin ve kentlerinin her yönden gelişimine katkıları için tam 8 yıldır içten bir alkışla ödüllendiriliyor. Belediye Başkanlarına bütün Türkiye adına teşekkürün simgesi haline gelen Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri, 8. yılına ulaştı. EPR Yerel Yönetim Ajansı tarafından her yıl gerçekleştirilen Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri'nin görkemli gecesinde 12 kategoride 26 belediye başkanı ödül aldı.

Belediye başkanlarının kendi kentlerinde hayata geçirdikleri özgün projelerin başka yerel yöneticiler tarafından da bilinmesinde, örnek alınmasında, bu sayede gelişimin ülke geneline yayılmasında güçlü bir ivme yaratmak amacıyla EPR Yerel Yönetim Ajansı tarafından hayata geçirilen Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri 8. yılında heyecan dolu bir törenle sahiplerini buldu

Çok saygın isimlerden oluşan bir Seçici Kurul tarafından verilmeye başlanan Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri Töreni'nde 12 kategoride toplam 26 ödül verildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu'nun mini konseri ile başlayan gecede, Türkiye'nin ve hatta dünyanın en özel korolarından biri olan Başkanlar Korosu da sahne aldı. Belediye başkanlarını aynı coşkuyla bir araya getiren ve kentlerin mutlu, güzel geleceğine dair kararlı bir sesi, içten bir duyguyu ifade eden bu özel koroyu bu yıl Sayın Serap Mutlu Akbulut yönetti. Belediye birlikleri ve yerel yönetimler alanında çok önemli kazanımlara imza atan Erol Köse de Başkanlar Korosu'nun solistleri arasında yer aldı.

Wyndham Grand İstanbul Levent'te belediye başkanlarının, özel kalem müdürlerinin, yerel yönetim çalışanlarının, akademisyenlerin ve özel sektör yöneticilerinin katılımı ile düzenlenen ve Otokar Kategori sponsorluğunda gerçekleştirilen Tören'de bu yıl da çok renkli anlar yaşandı.

Başkan Murtaza Karaçanta, "Bu yıl Özel Kalem Dergisi'nin yılın en başarılı projesi ödülüne layık görüldük. Kars'ı geleceğe hazırlama anlamında yaptığımız çalışmalar değerli bulundu. Türkiye genelinde anketler yapılıyor. Bu ödüller büyükşehir belediyesi, il, ilçe ve belde bazında bir başkana veriliyor. Bu tür ödüller bize moral ve motivasyon katıyor. Kars'ın adı Türkiye genelinde bir adım daha öne çıkacak. Çalışma tempomuzdan ödün vermeden ülke genelinde yılın belediyesi olmaya devam edeceğiz" dedi.

Karaçanta, "Kars Belediye Başkanı olarak Kars'ın tanıtımı adına her zaman elimizden gelenin fazlasını yapacağız ve yapmış olduğumuz hizmetlerin yanında Kars'ın tarihi dokusunu, turizmini ve inanç turizmini her zaman ön plana çıkaracağız. Kars EbülHasan Harakan-i si ile Ani Harabeleri ile Tabyaları ve Kars Kalesi ile ender şehirlerden birisidir. Biz Kars Belediyesi olarak her zaman yapmış olduğumuz hizmetin yanı sıra tarihi ve kültürel değerleri de ön plana çıkarmak için mücadele ediyor ve bu mücadelemize yılmadan, yorulmadan devam edeceğiz" diye konuştu. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murtaza Karaçanta Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title