Haberler

Torbacının Karısı, Kocasını Kurtarmak İçin Eroinleri Oyuncak Ayıyla Pencereden Attı

Güncelleme:

Esenler'de ekipler, sokakta yakaladıkları torbacının evine operasyon düzenledi. Torbacı binanın içinde, "Kapıyı açma polis" diye bağırınca eşi, şeffaf poşetlerdeki eroinleri oyuncak ayıyla birlikte pencereden dışarıya attı.

Esenler'de bir süredir takiplerinde olan torbacıyı sokakta yakalayan narkotimler, eşi ve çocuklarıyla yaşadığı eve operasyon düzenledi. Binanın içerisinde torbacının "kapıyı açma polis" diye bağırması üzerine eşi, şeffaf poşetlerdeki eroinleri oyuncak ayıyla birlikte pencereden dışarıya attı. Nefes kesen operasyonda uyuşturucu maddeler ele geçilirken, gözaltına alınan torbacı koca ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KISKIVRAK YAKALANDI

İstanbul'da torbacılara göz açtırmayan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Sokak Suçları ve Narkotim Büro Amirliği ekipleri, Esenler'de uyuşturucu satan bir şahsın yakalanması için çalışma başlattı. "Uyuşturucu madde kullanmak" suçundan emniyette çok sayıda kaydı bulunan Mustafa Ş. (26) isimli zanlı, Esenler Menderes Mahallesi'nde kıskıvrak ekiplerce yakaladı.

EŞİNE "KAPIYI AÇMA" DİYE BAĞIRDI

Kelepçelenerek etkisiz hale getirilen şahıs, polisin nezaretinde 352. Sokak'taki evinin girişine götürüldü. Uyuşturucu maddelerin evde olduğunu tespit eden polis, bağırma ihtimaline karşın bir süre torbacının ağzını kapattı. Kapıyı gelen narkotimler, koçbaşıyla kırmak istedi ancak şahsın eşine kapıyı açtırabileceğini söylemesi üzerine kırmaktan vazgeçti. Kapıdan eşine seslenerek açmasını söyleyen torbacı, saniyeler geçmeden "Açma kapıyı, polis" diye bağırmaya başladı. O sırada da torbacının eşi Tuğba Ş.(24), şeffaf poşetlerdeki satışa hazır haldeki eroinleri pencereden dışarıya attı.

İstanbul'da Torbacının Eşi Eroinleri Oyuncak Ayıyla Pencereden Attı

EROİNLERİ OYUNCAK AYI İLE PENCEREDEN ATMIŞ

Kadının maddeleri attıktan sonra kapıyı açtığı eve giren polis, odalara girerek didik didik arama yaptı. Yapılan aramalarda evde, uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen 5 bin 835 lira ele geçirildi. Çalışmaları daha da derinleştiren narkotimler, bina arasına inerek fenerle arama yapmaya başladı. Her taşın ve tahtanın altına tek tek bakan polis, oyuncak ayı ile pencereden atılmış 26 paket eroin maddesi ele geçirdi.

POLİS 1 HAFTALIK BEBEĞİ KUCAĞINDA TAŞIDI

Öte yandan aramaların tamamlanması sonrası torbacı Mustafa Ş. ters kelepçelenerek, eşi Tuğba Ş. ise kucağındaki 1 haftalık bebeğiyle polis aracına götürüldü. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen torbacı ve eşi ardından şubeye götürüldü. Sağlık kontrolü çıkışında memurun battaniyeye sarılı bebek için, "Çabuk üşümesin, arabayı ısıtın" sözleri ise polisin vicdanını ve hassasiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

TORBACI TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Şubeye getirilen torbacı ve eşi, ifadelerinin alınmasının ve sorgulanmalarının ardından adliyeye sevk edildi. Bakırköy Adliyesinde mahkemeye çıkartılan Mustafa Ş., 'uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sağlamak' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, eşi Tuğba Ş. ise yeni doğum yapmasından dolayı savcılıktaki ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

..:

benim bir sürü evli torbaci tanidiğim insanlar var normal bir işte çalişiyorlar ek iş olarak torbacilik yapiyorlar çünkü insanlar geçinemiyor insanlarin aldiği maaşlar insanlara yetmiyor ne birikim ne geleceğe yatirim yapabiliyor aldiklari maaş 3 kuruş

13
40
yanıtYanıtla
anlamsız:

kafayımı yediniz siz geçinemiyor diye insan torbacılıkmı yapar başka insanları zehirlemek için

yanıt39
yanıt2
hegülümhe:

senin kafan güzel babana söyle fazla sarıp çocuk yapmasın etkisi uzun sürüyor sanırım

yanıt0
yanıt0
ısparta lı:

hadilan maloz

yanıt0
yanıt0
Bingül ömür boyu hapis:

Ömür boyu hapis eşinin yapması gereken onu kendi şikayet edicekki evladı temiz büyüsün

21
7
yanıtYanıtla
Frenci:

Emniyet bu tür suçlardan yakalananları 2 gün nezarette iyice kemikleri kırılana kadar dövmesi gerekir belki caydırıcı olur yoksa çıkıp devam ediyorlar

19
8
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

iman yokki..

20
4
yanıtYanıtla
Of’li:

Aynen.

yanıt1
yanıt0
bir dost:

imanla ne alakasi var. . . . . imanlilarida görüyoruz. . kücük cocuklara musallat oluyolar

yanıt0
yanıt0
Serdar:

Kurtlar vadisinde hüsrev ağa ne demişti : uyuşturucu işine girmeyin çoculuğundan çocuğundan çıkar diye beni uyardılar.

20
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title