Haberler

Özel İdare'nin 2013 Bütçesi 81 Milyon Tl

Samsun İl Genel Meclisi kasım ayı birleşimlerinin 7.si Meclis Başkanı Mustafa Karakurt'un başkanlığında gerçekleştirildi.

Samsun İl Genel Meclisi kasım ayı birleşimlerinin 7. si Meclis Başkanı Mustafa Karakurt'un başkanlığında gerçekleştirildi. Birleşimde Samsun İl Özel İdaresi'nin 2013 yılı bütçesi meclise sunuldu.

Samsun İl Genel Meclisi'nde bütçe görüşmeleri başladı. Mecliste İl Özel İdaresi'nin 2013 yılı Bütçe Kararnamesi ile Gelir ve Gider Bütçesine ait Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan rapor görüşüldü.

Plan ve Bütçe Komisyonu'nun raporuna göre, Samsun İl Özel İdaresi'nin Bütçe Kararnamesi 13 maddeden oluşması ile gelir ve gider bütçesinin de 81 milyon TL olarak bağlanması kabul edildi.

Önümüzdeki günlerde bütçe kararnamesinin ve gelir ve gider bütçesinin görüşülmeye başlanacağını meclis üyelerine bildiren Başkan Karakurt, "İdaremizin bütçe kararnamesini 15 Kasım Perşembe günü görüşeceğiz. Ardından 16 Kasım Cuma gününden itibaren ise gelir ve gider bütçesinin görüşmelerine başlayacağız" diyerek komisyon raporunu meclis üyelerinin kabulüne sundu. Raporun görüşülmesi oybirliği ile kabul edildi.

Meclisin Kasım ayı 7. birleşimine Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan, Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Kayaoğlu ve Hukuk Müşaviri Ahmet Kahrıman da katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Karakurt Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title