Haberler

Özel İdare Genel Sekreteri Batman Gazetesindeydi

Güncelleme:

Özel İdare Genel Sekreteri Batman Gazetesini ziyaret ederek, bir yandan 54. Kuruluş yıldönümünü tebrik etti, diğer yandan da kurum çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Özer: Kış Mevsimini Sorunsuz Atlatacağız

Batman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Batman Gazetesinin 54. Kuruluş yıldönümü nedeniyle nezaket ziyaretinde bulundu.

Gazete sahipleri tarafından karşılanan Özer, Batman gazetesinin şehrin kalkınmasında önemli rol oynadığını belirterek bundan sonraki yayın hayatında da başarılar diledi.

Genel Sekreter Özer, ziyaret esnasında Özel İdarenin çalışmalarıyla ilgili olarak bilgi verdi ve kış sezonunu sorunsuz bir şekilde atlattıklarını ifade ederek kırsal dahil, soğuk günlerde ve kar yağışlarında kapalı yol bırakmadıklarını açıkladı.

Kar yağışına karşı ilk olarak tuzlama aracı aldıklarını belirten Özer "bu aracımızı kullanma olanağı bulamadık, çünkü yağan karlar kısa bir zaman sonrasında eridi" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title