Haberler

Özel Harekâtçıların Silvan'daki PKK Operasyonu Kamerada!

Güncelleme:

Silvan'da PKK yandaşlarına yönelik operasyonlar devam ederken, müstakil bir evin çatısına çıkan özel harekât polisleri, burada asılı bulanan PKK flamasını aşağı attı.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK'ya bir büyük darbe daha vuruldu. Sokağa çıkma yasağının sürdüğü ilçede dün gerçekleştirilen hava destekli operasyonlarda tam 18 terörist ölü ele geçirildi. Telsizden güvenlik güçlerine hitap eden bir rütbeli, "Allah için vurun, peygamber için vurun, şehitlerimiz için vurun kanı yerde kalmasın." diye seslendi.

4 MAHALLE ABLUKA ALTINA ALINDI

Terör örgütü PKK'nın eylemleri, kazılan hendekler ve kurulan barikatlar nedeniyle dün sabah saatlerinde 3. kez sokağa çıkma yasağı ilan edilen Silvan'da yasak sürüyor. İlçeye, önceki gece sevk edilen ve yasakla birlikte 21 zırhlı araç ve 2 panzerle harekete geçen 180 özel harekât polisi ve 5 komando timi, Feridun, Mescit, Konak ve Tekel mahallelerini abluka altına aldı.

PKK FLAMASINI SÖKÜP ATTILAR

Giriş ve çıkışlarına askeri tankların, yüksek binalarına ise keskin nişancıların yerleştirildiği ilçedeki operasyonlara, Diyarbakır'dan kalkan helikopterler de destek verdi. Operasyonlarda, terör örgütüne büyük darbe indiren güvenlik güçleri, 18 teröristi etkisiz hale getirdi. Operasyon sırasında, müstakil bir evin çatısına çıkan özel harekât polisleri, burada asılı bulanan PKK flamasını aşağı attı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Diyarbakır Silvan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
title