Haberler

Özel Harekât Polisi Ahmet Unkun Şehit Oldu

Güncelleme:

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından yapılan bombalı saldırı sonucu ağır yaralanan Polis Memuru Ahmet Unkun, tedavi gördüğü GATA'da şehit oldu.

Türkiye'nin yüreği arife gününde ikinci kez yandı. Diyarbakır'da uzman çavuşun şehit haberinden sonra bir şehit haberi daha geldi. Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından yapılan bombalı saldırı sonucu ağır yaralanan Polis Memuru Ahmet Unkun, tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) şehit oldu.

11 GÜN SONRA ŞEHİT DÜŞTÜ

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu ağır yaralanan Polis Memuru Ahmet Unkun, tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) 11 gün sonra şehit düştü.

ŞEHİDİN NAAŞI MEMLEKETİNE GÖNDERİLDİ

Şehidin naaşı memleketi Kahramanmaraş'a gönderildi. Kahramanmaraş'ın Oniki Şubat ilçesine bağlı Yaylaüstü Mahallesi nüfusuna kayıtlı Unkun'un naaşı, bugün Kahramanmaraş Ulu Camii'de öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

ŞEHİDİN AİLESİ AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Şehit polis Ahmet Unkun'un Türk bayrağına sarılı naaşı, hava yoluyla Kahramanmaraş'a getirildi. Burada babası Adem, annesi Cemile Unkun ve kardeşleri tarafından karşılanan şehidin cenazesi, Kahramanmaraş merkez Ulu Camii'ne getirildi. Cami avlusunda binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde, şehit babası Adem, annesi Cemile ve kardeşleri ayakta durmakta güçlük çekti.

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kahramanmaraş milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri ve mesai arkadaşları şehidin ailesini yalnız bırakmadı. Kahramanmaraş İl Müftüsü Muhammet Gevher tarafından kılınan cenaze namazı sonrası şehit Ahmet Unkun için ailesi ve yakınlarından helallik istendi.

"ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ ARTIK YETER"

Helallik alınması sırasında bir vatandaş, "Şehitler ölmez vatan bölünmez, artık yeter.' diyerek şehit babası Adem Unkun'un elini öptü.

AİLENİN 6. ÇOCUĞU

Unkun ailesinin 6. çocuğu ve bekar olan şehit Ahmet Unkun'un naaşı tekbirler eşliğinde Şeyhadil Mezarlığı'na götürülerek, burada bulunan şehitlikte toprağa verildi.

DİYARBAKIR'DA PKK'LILAR UZMAN ÇAVUŞU ŞEHİT ETTİ

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Uzman Çavuş Mehmet Ali Sarak, bu sabah sivil kıyafetle evinden çıkarak görev yaptığı birliğine giderken PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit oldu.

Olay bugün sabah saatlerinde Silvan ilçesi Cami Mahallesi Diyarbakır Caddesi'nde meydana geldi. Silvan Taktik Jandarma Alay Komutanlığı'nda görevli 25 yaşındaki Uzman Çavuş Mehmet Ali Sarak, evinden çıkıp sivil kıyafetle görev yaptığı birliğe yürüyerek gittiği sırada, Savcılık lojmanları yakınında, PKK'lıların silahlı saldırısına uğradı.

OLAY YERİNDE ŞEHİT DÜŞTÜ, HAİNLER KAÇTI

Uzman Çavuş Sarak saldırı sonucu olay yerinde şehit olurken, otomatik silahlı teröristlerin kaçarak izini kaybettirdiği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Diyarbakır Şırnak Cizre Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
title