Haberler

Yeşilçam Yıldızı Meral Zeren, Bebek Sahilinde Güneşlendi

Güncelleme:

Türk Sineması'nda onlarca filmde rol alan ve canlandırdığı karakterlerle akıllara kazınan Meral Zeren, Bebek sahilinde güneşlenip denize girerken görüntülendi.

Türk Sineması'nda unutulmaz filmlere imza atan ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine toplayan Yeşilçam yıldızı Meral Zeren, evinin yakınlarında bulunan Bebek sahilinde deniz ve güneşin tadını çıkardı. Komşularıyla birlikte Bebek sahilinde denize giren ve gün boyu sahilde güneşlenen güzel oyuncu keyifli bir gün geçirdi.

YAŞINA RAĞMEN GÜZELLİĞİNİ KORUYOR

Türk Sineması'nda oynadığı 'Salako', 'Hanzo', 'Salak Milyoner', 'Şaşkın Damat' ve 'Banker Bilo' filmleriyle akıllara kazınan, sinema hayatında çok sayıda ödülün sahibi olan Zeren'in, ilerleyen yaşına rağmen güzelliğini koruduğu gözlendi.

"GÜNEŞ ÇIKINCA GELEYİM DEDİM"

Yaz aylarını yüzerek ve sahilde güneşlenerek değerlendirdiğini söyleyen Zeren, "Benim evim burada. Ben de denize girmeye geliyorum. Birkaç gündür yağmur vardı. Bugün güneş çıktı ben de geleyim dedim. Güneşleniyorum. Stres atıyorum. Bronzlaşıp güzelleşiyorum." dedi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Meral Zeren Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (76)

42:

YAŞIN BİTMİ İŞİN BİTMİŞ ORNI BURANI NE GÖSTERİN.OTUR EVİNDE ALLAHA DUA ET GÜNAHLARIMI AFFET DİYE BU YAŞTAN SONRA NİYE SOYUNUN.GERÇİ BİZİ İLGİLENDİRMEZ HERKEZİN GÜNAHI KENDİNE.

19
6
yanıtYanıtla
ÇOK BİLEN:

HERKEZ DEĞİL HERKES OLACAK. . .

yanıt2
yanıt1
ADANALI:

BENİM Kİ KAÇ CM BİLİYON MU PEKİ

yanıt1
yanıt5
GüvenMobil-IOS:

Ne zamandır bu haberi bekliyordum. Teşekkürler

22
2
yanıtYanıtla
nazli:

Hamile zannettim yok. . . .

16
1
yanıtYanıtla
necat:

bu ne işkembe 5 kokoreç çıkar

6
11
yanıtYanıtla
Meteorolog:

Geçen senenin haberi değilmi bu??

15
0
yanıtYanıtla
???:

herkes birgün böyle olacak o yüzden saçma sapan konuşmaya gerek yok keşke herkes 20 li yaşlarındaki gibi kalabilse bir zamanlar çoğu ünlüyü kıskandıracak güzellige sahipti ama işte yerçekimine kimse karşı koyamıyor

15
0
yanıtYanıtla
selçuk:

şimdi bu balina çokta kokar

5
9
yanıtYanıtla
...:

sanki yeni haber bu kadın çok eskilerden beri bebek sahilinde güneşlenir ve denize girer günaydın en güzelinide yapıyor

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title