Haberler

Uyuşturucu Yüklü Araç, Polisten Kaçarken Kaza Yaptı

Bursa’da yol üzerinde asayiş uygulaması yapan polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan uyuşturucu yüklü otomobil, kaçarken kaza yaptı.

Bursa'da yol üzerinde asayiş uygulaması yapan polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan uyuşturucu yüklü otomobil, kaçarken kaza yaptı. Polis ekiplerinin otomobilde yaptığı incelemelerde 5 kilo esrar, 1 adet ruhsatsız tabanca, muşta, hassas terazi ve çok sayıda cep telefonu ele geçirildi. Kazada yaralanan 1 şüpheli hastaneye kaldırılırken, 1 şüpheli de olay yerinden kaçtı.

Olay, akşam saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi Yalova Yolu Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre. Yalova yolu üzerinde asayiş ve trafik kontrolü yapan ekipler, İstanbul istikametinden gelen 34 FY 6386 plakalı otomobile dur ihtarında bulundu. Araç sürücüsü, otomobilini polis ekiplerinin üzerine sürerek hızla kaçmaya başladı. Osmangazi Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ile Motorize Polis ekiplerinin şüpheli otomobilin peşine düşmesiyle nefes kesen bir kovalamaca başladı. Ardından kaçan araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminaline giren kavşakta bariyerlere çarptı. Kazada, şüpheli otomobilin sürücüsü U.B. (26) yaralanırken, yanında bulunan ve henüz kimliği belirlenemeyen şüpheli olay yerinden kaçtı. Vücudunun çeşitli bölgelerinde kırıklar oluşan U.B., olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan, polis ekipleri yolcu konumundaki firari şüpheliyi bulmak için çevrede geniş arama gerçekleştirdi.

OTOMOBİLDEN ÇIKANLAR POLİSİ ŞOKE ETTİ

Kazanın ardından 34 FY 6386 plakalı otomobilde arama yapan polis ekipleri, araçtan çıkanları görünce şoke oldu. Otomobilde 5 kilo esrar, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 6 adet mermi, hassas terazi, muşta, bıçak ve çok sayıda cep telefonu bulundu. Hurdaya dönen otomobil içerisinden çıkan suç unsurları, incelenmek üzere kriminal laboratuvara götürüldü. Öte yandan, kaçıan şüpheli firariyi yakalama çalışmaları devam ediyor. Ayrıca sürücü U.B., hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Osmangazi İstanbul Yalova 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title