Haberler

Ünlü Sanatçıya Büyük Vefasızlık

Türk Sanat Müziği sanatçısı Behiye Aksoy, yüksek ateş ve solunum yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı hastaneden 37 günlük yoğun bakım tedavisinin ardından taburcu edildi. Ünlü sanatçının yeğeni, Aksoy'u vatandaşların haricinde hiçbir sanatçının ziyaret etmemesini 'vefasızlık' olarak nitelendirdi.

2001 yılında yakalandığı Alzheimer hastalığı nedeniyle tüm birikimlerinin tamamını elinden çıkararak huzur evine yerleşen 86 yaşındaki ünlü Türk Sanat Müziği sanatçısı Behiye Aksoy, yüksek ateş ve solunum yetmezliği nedeniyle 8 Aralık 2014 tarihinde Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Burada ilk kontrollerinin ardından Aksoy, ambulansla Özel Kolan Hastanesi'ne sevk edilerek yoğun bakım ünitesine alınmıştı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Aksoy 37 günlük sürecin ardından dün taburcu edildi. Ünlü sanatçı, Şişli Belediyesi'ne ait bir ambulansla hastaneden alınarak Özel Şişli Nezih Yaşlı Bakımevi'ne götürüldü.

Aksoy'un yeğeni Serhan Korhan'dan alınan bilgiye göre, ünlü sanatçının ateşinin sabit kalmaması nedeniyle zor zamanlar geçirdiği, bu nedenle akciğerlerinin görevini yerine getiremediği ve makine yardımıyla oksijen takviyesi yapıldığı öğrenildi. Ünlü sanatçıya yapılacak herhangi bir tedavinin kalmadığı ve bundan sonraki sürecin zamana bırakıldığı bildirildi.

"BEHİYE HANIMA KİMSE VEFA GÖSTERMEDİ"

Aksoy'un yeğeni Serhan Korhan, Behiye Aksoy adına "vefa" adı altında yapılan konser ve etkinleri sadece reklam olarak gördüğünü belirterek, "Gerçek sevenlerini hastanede görmek isterdim. Behiye Hanım için ziyaret defteri açtık ama sadece 2 vatandaşımız gelip bir şeyler yazdı. Emel Sayın, Ahmet Özhan ve benzeri sanatçıların hepsi telefonla arandı. Ancak ne yazık ki 2-3 sanatçı haricinde hiçbir sanatçı gelmedi. Gelen sanatçılarda müdahale zamanı geldikleri için göremediler. Kısacası kimse bu zor süreçte Behiye Hanıma vefa gösteremedi, yalnız kaldı" dedi.

"HAYRANLARIM NEREDE? HİÇ Mİ GELMEDİLER?"

Öte yandan, Aksoy'un yoğun bakımdaki 37 günlük tedavi sürecinde yeğeni Korhan tarafından çekilen görüntülerde, "Hayranlarım nerede? Hiç mi gelmediler?" dediği görüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Behiye Aksoy Okmeydanı Şişli Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

malettinMobil-ANDROID:

sanatçı olunca noluyo adını duymadığımız ne fedakar insanlar var sanatçının normal insandan farkı yoktur

2
0
yanıtYanıtla
livehunterMobil-ANDROID:

Kahpe dünya

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title