Haberler

Ünlü Modacı, Tesettüre Girme Sürecini Gözyaşlarıyla Anlattı

Güncelleme:

Instagram'da ve Facebook'ta sıkı fanları olan, paylaşımları merakla beklenen muhafazakar ünlü modacı Gülsüm Elkhatroushi, kapanma hikayesini gözyaşlarıyla anlattı.

Bursa'da Nun Dergisi'nin düzenlediği Bursa Alışveriş Festivali NUNFEST'e katılan ünlü muhafazakar modacı Gülsüm Elkhatroushi, eskiden açık olduğunu ve kapandıktan sonra yaşadığı süreci anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. Muhafazar kesim tarafından ilgiyle izlenen ve sevilen modacı Gülsüm Elkhatroushi, Bursa'da katıldığı festivalde büyük ilgi gördü. Hayranları ünlü modacıyla saatlerce öz çekim yaptı. Katıldığı festivalde söyleşi yapan ünlü modacı kapanma sürecinde yaşadığı zorlukları anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

"ÇOK AĞLAYARAK KAPANDIM"

Umreye giderken uçakta kapandığını söyleyen ünlü modacı Gülsüm Elkhatroushi, "Çok ağlayarak kapandım. Çevrem farklı. Annem açık, kardeşlerim açık. Herkes 'Sakın çarşaflara girme, sakın onlara dalma, kızım gençsin yaşlanınca yaparsın' diye telkinlerde bulunuyorlardı. Eşim kapanmamı çok isterdi. Ama baskı yapmazdı. Umre'ye giderken uçakta karar verdim kapandım. Sosyal paylaşım sitelerindeki açık tüm resimlerimi Umre'ye giderken sildim.

"4-5 GÜN EVDEN ÇIKAMADIM"

Umre'de 15 gün her şey çok güzeldi. Umre'den döndükten sonra 4-5 gün evden çıkamadım. Eşim bu durumumu anladı. 'Evden neden dışarı çıkmıyorsun' diye sordu. Evden dışarı çıktım, bu defa hocalarımla görüşmemeye başladım. Beni arıyorlar, 'neden böyle yapıyorsun' diye. Çok dua ettiler bana. Bir gece çok rahatsızlandım. Seccadenin üzerinde çok ağladım. 'Allah'ım bana kolaylaştır' diye. Çünkü etrafımda kimsem kalmadı. Bir tane kapalı arkadaşım yoktu. Çok zor günlerdi. Sonra bu durum dualarla geçti. Sonra bir baktım herkes beni sevmeye başladı. Kapandıktan sonra eşime dedim ki 'Kimsem kalmayacak artık kimsem olmayacak' dedim. Ama şimdi benim yanımda beni seven çok kişi var" dedi.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Instagram Facebook Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (225)

AYSEL:

KİMSE BENDEN BİR BAYAN OLARAK, BENİ İKİNCİ SINIF SAYAN. ERKEKLERİN MALI OLARAK GÖREN BİR. DİNE SAYGI GÖSTERMEMİ BEKLEMESİN

29
37
yanıtYanıtla
AYSEL:

sayın yorumcular müslüman yılmazın yorumundan hakaretinden de anlaşılacagı ğibi müslümanlıgın hali ortada sözde hoşğörü dini. karar aklısalim düşünenlerin.

yanıt6
yanıt6
FERDA:

HAA MODACI OLDUGUNA GÖRE DEMEKKİ BU BAYAN TESETTÜR İŞLERİNE HIZ VERİP SATIŞLARI ARTIRMANIN PEŞİNDE

50
9
yanıtYanıtla
erdi:

dinin oldugu yerde huzur olmaz

13
36
yanıtYanıtla
istanbul:

Allah seni ıslah etsin.

yanıt5
yanıt2
remzi:

genelde çirkin olan karılar kapanıyor bu yavru kendine yazık etmiş

13
31
yanıtYanıtla
İmam:

Kapalı iken açılanlara örnek olsun

36
7
yanıtYanıtla
geronimo:

bez parçasını insanlığa vicdana ahlaka indirgeyemezsiniz. . . üstelik ne kuranda var öyle birşey ne de allahın emridir. . . . nerenizden uyduruyırsunuz ? yok allahın emriymiş yok ayette yazıyormuş muş. . . geçin bu masalı geçin. .

15
28
yanıtYanıtla
Hakan:

Nur suresi 32. Ve ahzap suresi 59. Ayet. Bilip bilmeden sallamayın.

yanıt9
yanıt3
ref:

al sana bir bedevi daha millet marsa gider bunlarda cöl bedeviliğine

11
31
yanıtYanıtla
Tüm 225 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title