Haberler

Ümraniye'de AK Parti Mahalle Teşkilatı'na Bombalı Saldırı Anı Kamerada

Ümraniye’de Ak Parti Aşağı Dudullu Mahalle Teşkilatı’na el yapımı patlayıcı ile gerçekleştirilen saldırı kameralara yansıdı.

Ümraniye'de Ak Parti Aşağı Dudullu Mahalle Teşkilatı'na el yapımı patlayıcı ile gerçekleştirilen saldırı kameralara yansıdı. Saldırganların patlayıcıyı teşkilat önüne bırakması ve meydana gelen patlama güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

Ümraniye'de dün gece iki ayrı yerde patlama meydana gelmişti. Patlamaların ilki Aşağı Dudullu Mahallesi Cami Caddesi Özenir Sokak'ta bulan AK Parti Mahalle Teşkilatı'nda gerçekleşmişti. Patlama öncesi ve patlama anına görüntüler bu sabah ortaya çıktı. Görüntülerde yüzlere maskeli iki saldırgan olay yerine geliyor. Daha sonra el yapımı patlayıcıyı AK Parti mahalle teşkilatı önüne bırakan saldırganlar olay yerinden uzaklaşıyor. Ardından el yapımı patlayıcı fünyesi ateş alarak patlıyor. Patlama sonrası binada ufak çapta maddi hasar meydana gelirken, polis iki saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ümraniye AK Parti Dudullu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title