Haberler

Temizlik İçin Gittiği Evden 5 Bin Liralık Altın Çaldı

Güncelleme:

Adana'da temizlik için gittiği evden 5 bin lira değerinde altın çalan Aynur H., polisteki sorugunda "Şeytana uydum çok pişmanım." diyerek suçunu itiraf etti.

Adana'da, eve temizliğe giden bir kadın beş bin lira değerindeki altını çaldıktan sonra yakalandı.

ALTINLARI ALIP KAÇTI

Edinilen bilgiye olay, Çukurova ilçesinin Toros Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Aynur H. (44) isimli bir kadın maddi durumu iyi olmadığı için evlere temizlik yapmaya giderek para kazanmaya başladı. Aynur H., Toros Mahallesi'nde bir evde temizlik yaptı. Aynur H. işini bitirdikten sonra evdeki 5 bin lira değerindeki altınları çalıp götürdü.

"ŞEYTANA UYDUM, ÇOK PİŞMANIM"

Olaydan birkaç gün sonra ev sahibi kadın altınlarını takmak istediğinde yerinde olmadığını fark edince polise haber verdi. Olayla ilgili inceleme başlatan polis, eve son olarak gelen temizlik görevlisi Aynur H.'nin ifadesine başvurdu. Aynur H., altınları kendisinin aldığını paraya ihtiyacı olduğu için böyle bir şey yaptığını belirterek, "Şeytana uydum çok pişmanım." dediği öğrenildi.

SERBEST KALDI

Aynur H. sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Aynur H. tutuklanması talebiyle sevk edildiği mahkeme tarafından Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında adli kontrol yoluyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çukurova Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (63)

001:

FOTOLARI GORUNCE ADANA OLDUGUNU ANLADIM BOYLE BAKIMLI BAYAN POLISLER ADANADA OLUR:))

5
35
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

adanaya gelen warmı acaba adana hakkında yorum yapanlardan. ben adanalıyım ne hırsızım ne de başka bişe. çok göç aldığı için bu haberleri görüyosunuz. olaya karışalnların büyük çoğunluğu adanalı değil. bilin istedim

27
6
yanıtYanıtla
adana kayseri:

Çukurova üniversitesinde okudum Adanayı çok severim her sehirde olduğu gibi oranında iyisi kötüsü var. Kozmopolit bir şehir haklısınız bu olaylarda genelleme yapıp olayları tüm Adana halkına mal etmek yanlış.

yanıt14
yanıt1
....:

elbette hep kötü değildir . . . ama artık adanadan neredeyse günlük benzer haberler eksik olmuyor. . .

yanıt9
yanıt3
ayşenur:

adanaya geldim kızlar omuz atıyordu yolda bana elleri jiletli kolları jiletli sen adanadasan görmüşsündür yalancı

yanıt1
yanıt0
bahar:

tecavüzcü adanada, katil adanada, hırsız adanada, çocuk istismarı adanada, adam kaçırmak adanada, dilendirmek adanada. plaka sırasında 01''ler, suç oranında da 01 olmaya aday adana. güzel ülkenin nefes ziyanı adana. . .

16
11
yanıtYanıtla
RİZELİ:

ADANA ile ilgili senin bir kuyruk acın var galiba , , !

yanıt3
yanıt4
bahar:

rizenin gereksiz insanı, ''kuyruk acısı'' ne demek terbiyesiz? haddini bil. bütün suçların menşei adana illa birilerinin kuyruk acısı mı olması lâzım. beyninle oku ve düşün. rizeli yazmışsın ama rizelinin tırnağı olamazsın. ben de rizeliyim, memleketimin adını sana ezdirmem haysiyetsiz.

yanıt0
yanıt0
17-25:

O da bir şey mi eli uzun 78 milyonu soydu:)

14
12
yanıtYanıtla
CUKUROVALIYIZ0134:

BU ARADA AGUSTOSTA ADANAYA TATILE GIDIYORUM GIDIPTE DONMEMEK VAR HAKKINIZI HEALA EDIN SIMDIDEN

21
3
yanıtYanıtla
....:

elbette hep kötü değildir . . . ama artık adanadan neredeyse günlük benzer haberler eksik olmuyor. . .

9
3
RİZELİ:

ADANA ile ilgili senin bir kuyruk acın var galiba , , !

3
4
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title