Haberler

Tem'i Felç Eden Zincirleme Kaza

Güncelleme:

TEM Edirne istikameti Hasdal Viyadüğü çıkışında meydana gelen zincirleme kazada 3 kişi yaralanırken, yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

TEM Hasdal Viyadüğü çıkışında iki motosiklet ve bir otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 1'i ağır 2 kişi yaralanırken, trafik felç oldu.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Kaza, saat 13.30 sıralarında TEM Edirne istikameti Hasdal Viyadüğü çıkışında meydana geldi. İddiaya göre, Edirne istikametinde seyreden Yusuf Murat (35) idaresindeki 34 GP 4935 plakalı otomobil, viyadüğün çıkışında emniyet şeridine geçerek durdu. Bu sırada 33 CBT 39 plakalı motosikletin sürücüsü postacı Halil Köz (23) bir anlık dalgınlığı sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek, Murat'ın otomobiline arkadan çarptı. Kazayı fark edemeyen ve kimliği henüz belirlenemeyen 34 BJ 5424 plakalı motosiklet sürücüsü de Köz'ün motosikletine arkadan çarptı.

YOLA SAVRULDU

Kaza sonucu kaskı olmadığı iddia edilen Köz yola savrularak başından ağır yaralanırken, kimliği belirlenemeyen motosiklet sürücüsü de hafif yaralandı. Murat ise kazayı yara almadan atlattı. Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Köz'e ve motosiklet sürücüsüne yaptıkları ilk müdahalenin ardından Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Öte yandan, TEM Edirne istikameti Seyrantepe mevki ile Hasdal mevki arasında kaza nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza nedeniyle tek şeride düşen trafik, kaza yapan araçların emniyet şeridine çekilmesi sonucu tekrar normale döndü. Trafik polis ekipleri tarafından kontrollü olarak sağlanırken, Halil Köz'ün kullandığı motosikletin hız kadranının 140 kilometrede takılı kaldığı gözlendi.

"MOTOSİKLETİN BANA ÇARPTIĞINI GÖRDÜM"

Otomobil sürücüsü Yusuf Murat, "Ben aracımla seyir halindeyken telefon geldi. Arabayı emniyet şeridine çektim. Dörtlülerimi yakarak yaklaşık 3 dakika telefonla konuşurken, arkadan bir ses geldi. Motosikletin bana çarptığını gördüm. O motosiklet bana vurunca arkadaki motosiklette ona vurdu. Daha sonra aşağıya indik arkadaşın başında büyük bir yarık vardı. Kulağından kan geliyordu. Toplam 2 yaralı var ama biri hafif diğer ağır yaralı" dedi.

Polis ekipleri kazaya ilişkin inceleme başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Murat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (1)

motorcu:

normal yoldan gidemiyoruz mecburen emniyet şeridini kullanıyoruz.yapabildiğimiz en son hız 120 buda siz formula sürücülerine yetmiyor.arkamızdan korna çalıp duruyorsunuz.

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title