Haberler

Eskişehirsporlu Taraftar, İşçilerle Birlikte Stadın Maça Yetişmesi İçin Çalışıyor

Güncelleme:

Eskişehirspor'un taraftarlarından statta çalışması için istediği yardıma sadece Ali Erginer isimli taraftar geldi.

Eskişehirspor, Atatürk Stadyumu'na Giresunspor maçı ile birlikte veda ederken, yeni evine kavuşmanın da heyecanını yaşıyor. Stat ve çevresindeki çalışmalar son sürat devam ederken, belediyeler işçileriyle bizzat destekte bulunuyor. Buna rağmen sayının yetersiz kalması üzerine sosyal medyadan taraftarlara çağrılarda bulunuldu. Bu çağrılara bir tek Ali Erginer isimli Eskişehirspor taraftarı destek çıktı.

BELEDİYE İŞÇİLERİYLE MESAİYE BAŞLADI

Sabahın erken saatlerinde belediye işçileri ile mesaiye başlayan Erginer, küçük büyük demeden her çalışmanın içerisinde yer almaya çalışıyor. Sadece kendisinin çalışmalara destek vermesinden dolayı üzüntü duyduğunu belirten Erginer, müsait olan tüm taraftarları stadın pazar günü oynanacak olan Bandırmaspor maçına yetişmesi için çalışmaya davet etti.

"NE GEREKİYORSA YAPMAYA ÇALIŞIYORUM"

Tüm taraftarların stat konusunda duyarlı olmasını bekleyen Ali Erginer, artık son dokunuşların yapıldığını hatırlattı. El birliği ile stadın pazar gününe hazır olacağını dile getiren Erginer, "Eskişehirspor taraftarlarının her şekilde duyarlı olmalarını ümit ederdim. Ama şu anda görüyorum ki, benden başka hiç kimse yok burada. Ben en azından 100-200 kişinin stada gelerek çalışmalara katılmasını isterdim. Biz, sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunduk ama hiç olmasa da 50 taraftarın gelmesini ümit ederdim. Kendi şahsım ve Odunpazarı Belediyesi çalışanları için söylüyorum, elimizden geldiği kadar bitirmeye çalışıyoruz. Allah izin verirse Bandırma maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Bizim tek temennimiz bu. Allah'ın izniyle temizlik ve geri kalan aksaklıkları tamamlamış olacağız. Burada yerleri ve merdiven aralarını süpürüyorum. Reklam tabelalarını taşıyorum. Kulübelerin kenarlarında kalan parçaları söküyorum. Yani elimden geldiği kadar bir Eskişehirspor taraftarı olarak, ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyorum. Bunu yapmak benim boynumun borcu. Şöyle bir şey söyleyeyim, Eskişehirspor taraftarı Türkiye'de ve dünyada her zaman ilkleri yapmıştır. Bu stat temizliğinde de Eskişehirspor sevdalıları bu stada gelerek, temizlik ve diğer organizasyonlarda emeklerinin olacağını düşünüyorum. Bandırma maçına madem stadın yetişmesini istiyorlar, geç olmadan buraya gelsinler" dedi.

BANDIRMA MAÇI YENİ STATTA

Öte yandan Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Bandırmaspor maçının yeni statta oynanacağını söyledi. Bunun üzerine stattaki çalışmalar da hız kazandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Giresunspor Bandırma Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title