Haberler

Taksim'de Kanadı Kırık Martıya Vatandaş Şefkati

İstanbul Taksim’de kanadından yaralandığı için uçamayıp yola inen ve otomobillerin arasında zorlukla yürüyen martıya, yoldan geçen genç bir kadın sahip çıktı.

İstanbul Taksim'de kanadından yaralandığı için uçamayıp yola inen ve otomobillerin arasında zorlukla yürüyen martıya, yoldan geçen genç bir kadın sahip çıktı. Cadde üzerinde çırpınan martıyı alarak veterinere getiren genç kadın, "İnsanlık ölmemiş" dedirtti.

İstanbul Taksim'de kanadından aldığı yara nedeniyle Taksim Sıraselviler Caddesi'ne inmek zorunda kalan martıya hayvansever vatandaş sahip çıktı. Kanadı kırık olduğu için uçamayan martı, cadde üzerine düşerek otomobillerin arasında kaldı. Defalarca havalanmayı deneyen martı, aldığı yara nedeniyle bir türlü uçamadı. Martının uçamadığını gören sürücülerin beklemesi nedeniyle de cadde üzerinde bir süre trafik oluştu.

Kucağına aldığı martıyı yürüyerek veterinere getirdi

Otomobillerin arasında yürüyen martıya, yoldan geçen ve spor salonu çalışanı olduğu öğrenilen hayvansever genç bir kadın sahip çıktı. Otomobillerin arasındaki martıyı yakalayan genç kadın, Cihangir'de çalıştığı spor salonuna yakın veterinere gitti. Kucağında martı ile metrelerce yol giden genç kadın, veterinere ulaşarak martının tedavi edilmesini istedi. Veterinerde muayene edilen ve sol kanadında kırık tespit edilen martının kanadına hekim Sarper Alter tarafından atel takıldı. Yaklaşık 3 hafta tedavi görecek olan martının, İstanbul Üniversitesi Avcılar Veteriner Fakültesinde gönüllü gençlerden oluşan Vahşi Doğa Hayvanları Koruma Derneğine gönderilip özel bir alanda bakımının sağlanacağı öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Taksim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title