Haberler

Özel Haber) Soyulan Bankanın Müdiresi: "Hala Olayın Şokundayım"

Kayseri’deki banka soygununun görüntülerini Kent Güvenlik Akademisi’nde banka müdürlerine yönelik seminerde izleyen banka müdiresi, “Soyguncu ile burun buruna geldim. Hala olayın şokundayım” diye konuştu.

Kayseri'deki banka soygununun görüntülerini Kent Güvenlik Akademisi'nde banka müdürlerine yönelik seminerde izleyen banka müdiresi, "Soyguncu ile burun buruna geldim. Hala olayın şokundayım" diye konuştu.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Kent Güvenlik Akademisi toplantısında, Kayseri'deki banka müdürlerine yönelik güvenlik semineri verildi.

Toplantının açılışında konuşan Emniyet Müdür Yardımcısı Ömer Güneş, "Toplumumuzun farklı katmanlarını bilgilendirmek, güvenlik felsefesi, güvenlik perspektifi açısından eksikliklerimizi gidermek, güvenlik zafiyetlerimizi minimuma indirmek ve güvenli yaşamak için bu projeyi başlattık. 10 gün önce çalışmaya başladık" dedi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Ali Başol ve Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından banka müdürlerine yaşanan güvenlik zafiyetleri konusunda bilgi verildi.

Seminerde 4 Şubat tarihinde Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde gerçekleştirilen banka soygununun güvenlik kamera görüntüsü de izlettirildi.

Soygunun gerçekleştirildiği bankanın müdiresi, "Soyguncu o anda benim önümden çıkıp gitti. İnsanlar zihniyetini bozduysa sizin yapabileceğiniz pek fazla bir şey kalmıyor. Ben onunla yüz yüze geldim. Halen de olayın şokundayım. Elinde silah vardı. Yapılan aramalarda aracında 3 adet daha silah çıkmış" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title