Haberler

Siirt'te Teşkilatı Olmayan Partinin Kadın Adayı, Tek Başına Çalışıyor

Güncelleme:

Vatan Partisi Siirt Milletvekili adayı olan 31 yaşındaki Esra Çimen, bir taraftan seçim aracını kullanırken diğer taraftan da vatandaşları selamlayıp bildiri dağıyor.

Vatan Partisi'nin Siirt'te tek üyesi olan Esra Çimen, kentte il teşkilatı, gençlik ve kadın kolları başkanlığı olmadığı için seçim aracını kendisi kullanıyor, bildirilerini kendisi dağıtıp, seçmenden oy istiyor.

KİMSEYİ BULAMADILAR

Vatan Partisi Siirt Milletvekili adayı olan 31 yaşındaki Esra Çimen, seçime bir hafta kala merkezdeki yerleşim alanlarının yanı sıra kenar mahallelerdeki vatandaşlardan oy istiyor. Vatan Partisi'nin Siirt'te tek üyesi olduğunu belirten Çimen, seçim çalışmaları için araç kiralamasına rağmen kimseyi bulamadıklarını, bu nedenle hem aracı kendisinin kullandığını hem de diğer çalışmalarını kendisinin yaptığını söyledi.

ARACI DA KENDİ KULLANIYOR, BİLDİRİLERİ DE KENDİ DAĞITIYOR

Ev hanımı olduğunu belirten Esra Çimen, "Eşimin görevi nedeniyle 2 yıldır Siirt'te bulunuyorum. 2 çocuk annesiyim. Akşamları ev işleri ile ilgileniyorum. Gündüzleri de partimin seçim çalışmalarını yürütüyorum. Siirt'te parti teşkilatı kurulmadığı için mecburen iş başa düştü. Genel Merkezden görevlendirilen 4 arkadaşımla kiraladığımız seçim aracını kendim kullanıyorum. El bildirilerini kendim dağıtıyorum, anonsu kendim yapıyor, iş yerlerine de gidip oy istiyorum" dedi.

"BENİ GÖRENLER ŞAŞIRIYOR"

Erkek adaylardan daha çok kendisine güvendiğini aktaran Çimen, "Bir kadın aday olarak araç kullandığımda beni görenler hayretler içinde kalıyor. Bende kendilerine el sallayarak karşılık veriyorum. Bazen de araçtan inerek kadınları kucaklıyorum. Hatta yanlarına giderek parti seçim çalışmalarını anlatan bildiri dağıtıyorum, hem de destek istiyorum. Önce tuhaflarını gidiyordu, ama sonraları beni takdir ettiler. Benim gösterdiğim bu azmin tüm Siirtli kadınlara örnek olduğunu düşünüyorum. 7 Haziran seçimlerinde ciddi oy bekliyorum" diye konuştu.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Siirt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (36)

KarsMobil-IOS:

Aman bdp lilere dikkat et piskopatlaştılar hak hukuk tanımıyorlar

16
29
yanıtYanıtla
CecoMobil-IOS:

Salak karı

5
36
yanıtYanıtla
KRAL:

HİÇ KİMSE KENDİNİ KANDIRMASIN NE HDP NE MHP NE CHP ARTIK YEMEZLER AKP TEK PARTİ

10
29
yanıtYanıtla
ApoMobil-IOS:

Oylar hdp Ye

20
15
yanıtYanıtla
EczacıMobil-IOS:

Hüdapar

7
22
yanıtYanıtla
40 bin kisi ne der acaba,,,,,,?:

Herkes cok iyi biliyor ki, , gerek HDP ve gerekse vatan partisi PKK, , yi desteklemektedir, , peki bu ülke icin canlarini veren 40 bin sehit var, onlarin aileleri 78 milyon sevenleri var, , onlar buna ne diyor acaba, , , ? ben AKP, , yide ayipliyorum, , cünkü AKP, , döneminde PKK azdida azdi, ,

11
17
yanıtYanıtla
BaranMobil-IOS:

Ermeni partisi HDP, milletin partisi Ak Parti, oylar Ak Partiye

7
20
yanıtYanıtla
TeorimobilWeb@haberler.com:

bunlar da mhp nin ayri vesiyonu

14
13
yanıtYanıtla
Aslı KoçakmobilWeb@haberler.com:

Bu kadının azmi başarıya yansıyacaktır. Sizin gibi içi pisliklerle dolu insanlara inat inşallah daha iyi konumlara gelir.

17
9
yanıtYanıtla
Hakkı peker:

inanmış bilinçli bir kişi, binlerce bilinçsiz insandan daha daha iyidir. kolay gelsin kardeşim.

19
5
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title