Haberler

Elleri Bağlanıp Başına Poşet Geçirilmiş Kadın Cesedi Bulundu

Güncelleme:

İstanbul Selimpaşa'da 41 yaşındaki bir kadın, elleri ve ayakları bağlı, kafasına poşet geçirilmiş vaziyette ölü bulundu.

Selimpaşa'da elleri ve ayakları bağlı, kafasına poşet geçirilmiş 41 yaşındaki bir kadının cesedi, yalnız yaşadığı evinde bulundu. Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan kadının kesin ölüm nedeni yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacak.

VETERİNERDE ÇALIŞIYORDU

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece Selimpaşa Araptepe mevkii 3332 sokak üzerinde meydana geldi. Kumburgaz'da bir veterinerde çalıştığı öğrenilen 41 yaşındaki Şölen Doğan'dan haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Polis ve çilingir marifetiyle kapının açılmasıyla Doğan, elleri ve ayakları bağlı, kafasına poşet geçirilmiş vaziyette bulundu.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hemen olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri, Doğan'ın öldüğünü tespit etti. Şüpheli ölüm üzerine olay yerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri gelerek detaylı araştırma yaptı. Kadının cenazesi ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Selimpaşa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (112)

PEMBERÜYA:

BU ÜLKE AAM OLMAZ ;SAĞ HÜKÜMETLER VE GERİCİ HALK !!!

25
40
yanıtYanıtla
Buraks:

Belkide haklısın dostum

yanıt2
yanıt0
keto:

anlaşılan şu sizde solcusunuz. . . sizler bu ülkede okuyup adam olmak için üniversite kapılarına gelen kardeşlerimizi başın kapalı diye okutmayıp sonrada cehaletle suçlayan gerizekalılarsınız

yanıt1
yanıt2
gurbetci43:

akp geldiginden beri kadina siddet ve olumler artti malasef. bu ulkede. her gun olu haberleri almaktan gina geldi insanlarimiz. cunku hayat sartlari cok agir turkiyede. avrupanin en pahali ulkesiyiz malasef. ingiltere turkiyeden ucuz bazi urunler haric otv vergisi yok benzin mazot turkiyeden ucuz. alinan vergiler pkklileremi peskec cekiliyor tazminatmi odeniyor. yazik yaaa.

45
7
yanıtYanıtla
MehmetMobil-IOS:

Elinize ÇÖP batsa AKP diye vızıldıyorsunuz.ALLAH korkusu olmayanların artmasından bütün bu şerefsizlikler.Biri kediye eziyet eder biri garibana biri kadına biri çocuğa ,inançsız imansız olunca insan olmuyor o başka bişey oluyor.

24
26
yanıtYanıtla
LacazetmobilWeb@haberler.com:

Bütün bunların sebebi Allahı peygamberi hak hukuku bilmeyenler dir

33
17
yanıtYanıtla
adanalı1940:

akpnin iktidarda olduğu bir ülkede herkes hak ettiğini yaşar.

14
34
yanıtYanıtla
vitaminmobilWeb@haberler.com:

kadınlar silahlanın baska carenız yok bu devleten hayır beklemyn

32
3
yanıtYanıtla
.:

bu gidisle türk kizlari türk erkeklerinle evlenmeye korkacaklar avrupali erkeklerle evlenirlerse daha güvenli olur onlar icin.

16
13
yanıtYanıtla
KartalMobil-IOS:

Bunların hepsi sistematik Yapılıyor AKP sesini çıkarmıyor çünkü ideolojiyi savunuyor.

14
12
yanıtYanıtla
Tüm 112 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title