Haberler

Selde Selfie Çekerken Denize Düşen Genç Helikopterle Aranacak

Güncelleme:

Sel felaketinin yaşandığı Mersin'de, deniz kenarında selfie çekerken denize düşerek kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Soner Yılmaz, helikopterle aranacak.

Mersin'de dün yaşanan sel felaketinde deniz kenarında selfie çekerken denize düşerek kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Soner Yılmaz, helikopterle aranacak.

DENİZE DÜŞEREK KAYBOLDU

Mersin'de dün hayatı felç eden ve 3 kişilik bir aile ile birlikte bir kadının da yaşamını yitirdiği sel felaketinde, akşamüzeri Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Kültür Park'ta arkadaşı ile birlikte gezen üniversite öğrencisi Soner Yılmaz da denize düşerek kaybolmuştu.

ÇALIŞMALAR YENİDEN BAŞLANDI

Selfie çekerken denize düşen ve dev dalgalar arasında gözden kaybolan genci arama çalışmaları dün akşam sonuç vermemişti. Karayolları Lojmanları karşısında meydana gelen olayın ardından, kaybolan genci arama çalışmalarına bu sabah erken saatlerde yeniden başlandı.

HELİKOPTER DE KATILACAK

Akdeniz Bölge Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ile dalgıçların katıldığı çalışmalarda, denizin aşırı dalgalı olması ve dünkü selle birlikte taşınan çamurun denizi bulandırması nedeniyle dalgıçlar henüz denize giremezken, arama çalışmalarına bir helikopterin de katılacağı bildirildi.

ANNE İLE BABASI İYİ HABER BEKLİYOR

Öte yandan, Bingöl'de üniversitede okuyan 22 yaşındaki Caner ve Kahramanmaraş'ta okuyan 21 yaşındaki Soner olmak üzere iki oğulları bulunan Yılmaz ailesinin olay yerindeki endişeli bekleyişleri sürüyor. Olay yerine kurulan çadırda sabaha kadar oğullarının bulunmasını bekleyen anne Songül Yılmaz ve baba Kenan Yılmaz'ı yakınları da yalnız bırakmadı.

GÖRGÜ TANIĞINI GÖZYAŞLARI İÇİNDE DİNLEDİ

Bu arada, dün gencin denize düştüğünü gören bir görgü tanığının bu sabah da o bölgede spor yaptığını öğrenen anne Songül Yılmaz, görgü tanığı ile konuşarak bilgi aldı. Görgü tanığı kadın, Soner'in yanında bir arkadaşıyla deniz kenarında selfie çekerken aniden denize düştüğünü, arkadaşının kurtarmaya çalıştığını, ancak dev dalgalar arasında gencin gözden kaybolduğunu söyledi.

Görgü tanığı anneyi teselli etmeye çalışırken, anne Yılmaz gözyaşları arasında kadını dinledi.

ANNE: OĞLUM SUYUN İÇİNDE ÜŞÜDÜ ŞİMDİ

Sorulara cevap veren Songül Yılmaz, tüm yetkililerin olay yerine geldiklerini belirtti. Sabaha kadar olay yerinden ayrılmadığını ifade eden Yılmaz, "Ben nasıl gideyim eve? Oğlum burada suyun içinde üşüdü şimdi, üşüdü" diyerek yaşadığı acıyı dile getirdi.

Gencin Bingöl'de okuyan ağabeyi Caner'in de Mersin'e gelmek üzere yolda olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Songül Yılmaz Soner Yılmaz Kenan Yılmaz Mersin 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title