Haberler

(Özel Haber) Savcı Leyla'nın Fotoğraf Tutkusu

Kurtlar Vadisi dizisindeki Savcı Leyla karakteri ile ünlenen oyuncu Çiğdem Batur, Akşehir sokaklarındaki tarihi güzellikleri fotoğrafladı.

Kurtlar Vadisi dizisindeki Savcı Leyla karakteri ile ünlenen oyuncu Çiğdem Batur, Akşehir sokaklarındaki tarihi güzellikleri fotoğrafladı.

Konya'nın Akşehir ilçesinde 54. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında Esen Tiyatro Ekibi ile birlikte bir oyun sergileyen ve fotoğraf çekmenin kendisi için bir tutku olduğunu belirten güzel oyuncu, Akşehir'de fotoğraflanacak çok güzel şeyler olduğunu belirtti. Elindeki makine ile hem ekip arkadaşlarını, hem de tarihi güzellikleri fotoğraflayan Batur, Nasreddin Hoca Türbesi'ni de ziyaret etti. Türbede 'Dünya'nın ortası burasıdır' yazan platforma çıkarak poz veren ve buradan mesaj veren Çiğdem Batur, "Her şeyden önce barış, sağlık ve mutluluk istiyorum. Geri kalan her şey olur nasıl olsa" dedi.

"KURTLAR VADİSİ'NDE ÇOK SEVDİĞİM BİR ROLÜ CANLANDIRIYORUM"

Kurtlar Vadisi ile ilgili açıklamalarda da buluna güzel oyuncu, "Kurtlar Vadisi yeni sezonda da devam edecek. Şu an açıkçası hiç birimiz oyuncu ve senarist olarak yeni bölümlerle ilgili hiçbir şey bilmiyoruz. Çünkü bizim senaryomuz gün ve gün değişen ve gündemi çok takip eden bir senaryo. Bu sebeple bizler 3-4 bölüm önceden ne yazılacağını bilmediğimiz bir senaryoyu oynuyoruz. Oyuncular açısından da sürprizli bir çalışma oluyor. Bu sebeple de ben işin bu kısmını çok seviyorum, çünkü 3 bölüm sonra ne oynayacağınızı bilerek oynamaktansa önünüze nasıl bir senaryo gelecek ve nasıl işleyeceksiniz diye düşünerek çok bilmediğiniz bir senaryoyu oynamak daha keyifli oluyor. Bu sebeple önümüzdeki bölümlerle ilgili çok bir tüyo veremeyeceğim. Yeni sezona da Ağustos'un 15'inden sonra gireceğimiz için şu an tüm ekip tatil yapıyor. Kurtlar Vadisi'nde çok güzel bir ekiple oynuyorum ve çok sevdiğim bir rolü canlandırıyorum. Tiyatro oyunumuz olan Başbelası oyunu da devam edecek" şeklinde konuştu.

İlerleyen zamanlarda müzikli danslı büyük prodüksiyonlu bir tiyatro oyununda oynamayı hayal ettiğini söyleyen Çiğdem Batur, "Bunun dışında bir sinema filmi de hayal ediyorum" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Çiğdem Batur Akşehir Konya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title