Haberler

Sarıyer'de Evin Üzerine Yol Göçtü, Ev Sahibi Belediyeye İsyan Etti

Güncelleme:

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde yol evin üzerine göçtü. Ev sahibi belediyeye konu hakkında uyarıda bulundu, ancak belediye "biz size taş verelim siz yapın" dedi.

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde yolun bir kısmı kenardaki evin üzerine göçtü. Mahalle sakinleri, tüm tehlikeye rağmen belediyenin hiçbir önlem almamasından şikayetçi.

YAĞIŞLAR NEDENİYLE YOL, EVİN ÜZERİNE GÖÇTÜ

Derbent Mahallesi'nde bir ara sokaktaki yolun bir kısmı yağışlı havaların etkisi ile gevşeyerek vatandaşın evinin üzerine göçtü.

EV SAHİBİ, DAHA ÖNCE YOL ÇÖKEBİLİR DİYE BELEDİYEYE BAŞVURDU

Ev sakinlerinden Osman Doğan, yolun tamamen göçmesi tehlikesine karşı Sarıyer Belediyesi'ne başvurduğunu ancak herhangi bir çözüm bulamadığını belirtti.


BELEDİYEDEN İLGİNÇ CEVAP "BİZ SİZE TAŞ VERİRİZ SİZ YAPIN"

Göçük başvurusuna belediyeden ilginç cevap: "Biz size taş veririz gerisini siz yaparsınız" Resmi başvurularına rağmen Sarıyer Belediyesi'nin konuyla ilgilenmediklerini söyleyen ev sahibi Osman Doğan, "Bu kaymayla ilgili olarak Sarıyer Belediyesi'ne dilekçe verdim. Sonra geldiler, baktılar, dediler ki; 'biz size sadece taş veririz geri kalanı siz yaparsınız.' Bunun sadece bizle alakalı olmadığını, yolun da göçme tehlikesi olduğunu anlattık.

"İLLA CHP'Lİ Mİ OLMAMIZ LAZIM?"

Yetkililere söyledik ama beklediğimiz ilgiyi göremedik. İlgilenmediler. 'Sizin sosyal belediyecilik anlayışınız bu mu' dedim oralı olamadılar, ilgilenmediler. Anlayamıyorum. İlla onlardan biri mi olmak lazım? İlla Cumhuriyet Halk Partili mi olmak lazım? Siyaset mi gözetiyorlar onu da bilmiyorum. Yol uçacak, birileri mi ölmesi lazım, birilerinin başına bir şey mi gelmesi lazım da buraya önlem alacaklar, bilemiyorum" şeklinde konuştu.

ÇOCUKLAR KORKUYOR

Çocuklarının çok korktuğunu söyleyen ev sakini Gülçin Doğan ise, "Evdeydik. Bu sene çok kar yağdığı için göçtü burası. Çocuklar korkuyorlar. Akşam otururken bir ses geldi, baktım buradan taşlar düşmüş. Her an bir şey olacak diye korkuyoruz. Her yere başvurduk ama bir sonuç alamadık" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Osman Doğan İstanbul Derbent Sarıyer 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title