Haberler

Leman Sam: Hacca ve Umreye Kesinlikle Gitmem

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Leman Sam, "Kim ne isterse onu yapsın ben hacca ve umreye kesinlikle gitmem, Araplara para vermek istemiyorum." dedi.

Ünlü sanatçı Leman Sam, hacca ve umreye inançları için gidenlere saygı duyduğunu, şov için gidenlere ise güldüğünü söyledi. Sam, Edirne Kipa AVM'de hayranlarıyla imza gününde bir araya geldi.

"İNANDIKLARI İÇİN GİDENLERE SAYGIM SONSUZ"

Bazı ünlü isimlerin umreye ve hacca gitmeleri konusunda bir şey konuşmak istemeyen Sam, gerçekten isteyerek inandıkları için gidenlere saygısının sonsuz olduğunu ifade etti. Sam, umre ve hacca şov için gidenlere güldüğünü belirtti.

"BEN HACCA VE UMREYE KESİNLİKLE GİTMEM"

Bir takım insanların dikkatini çekmek için şovlara ilgilenecek vaktinin olmadığını kaydeden Sam, "Kim ne isterse onu yapsın ben hacca ve umreye kesinlikle gitmem, Araplara para vermek istemiyorum" dedi.

Vejetaryan olan Leman Sam, Edirne'nin yemekleri dışında insanlarını çok sevdiğini söyledi. Edirne'nin güzel bir şehir olduğunu dile getiren Sam, Edirne'nin Avrupai ve uygar bir şehir olduğunu söyledi. Kendisin gönlünde bir türkü albümü olduğunu açıklayan Sam, bugünlerde bir klip çekeceğinin müjdesini hayranları ile paylaştı.

İnsanlara şarkılarının ulaşması için klip çekmek zorunda olduğunu anlatan Sam, kızının tango albümü hakkında ise "Tango çok güzel bir şeydir asla eskimez" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Leman Sam Kipa Magazin Haberler

500

Yorumlar (540)

Mustafa Kemal Atakanmustafa_kemal_atakan@gmai:

Ne arapların ne de o kutsal mekanların sana ihtiyacı var.Ancak inançlı isen senin ve inançlı insanların o kutsasl mekanlara ihtiyacı olabilir.Kabenin sana ihtiyacı yok.İhtiyacın , olduğu an öldüğün andır.Öl de gör.

55
13
yanıtYanıtla
Aliali1993@hotmail.com:

En iyi SOLCU bile din düşmanı. Böylelerinin AYDIN anlayışı başta dinsiz olmak sonra içki içmek. DİNDAR İSEN ONLARA GÖRE AYDIN DEĞİLSİN. İşte neden solcuları sevemiyorum. BAŞBAKANIMIZ Recep Tayyip Erdoğan(RTE)'nın her zaman dediği işte bu yani CHP zihniyeti.

40
26
yanıtYanıtla
Hakanhakandenizyilmaz@gmail.com:

He yav he he. CEHAPE zihniyetidir kesin. Yap toplum mühendisliğini. Artık kim yutarsa. Senin iktidarın değil mi türbeye iki bomba sallarız diyen? Neyin müslümanlığından konuşuyoruz? İmanın ve paranın kimde olduğu belli olmaz Ali. Ben CHP seçmeniyim ve dinimi de seviyorum. Var mı itirazın? Sana ne yahu insanların inançlarından? Ne hakla karışmak gereği duyuyorsun? Son söyleyeceğim sana senin benim inancıma karışma hakkına saygı duymuyorum. Nokta.

yanıt0
yanıt0
chatinchatin427@hotmail.com:

hacca gitmez ama cehenneme seve seve gider dinsiz sana gidermisin gitmezmisin diye soran oldumu çıkıp orda burda konuşuyon cehenneme git sen en iyisi orası seni pekler

44
17
yanıtYanıtla
mehmet kahramansouthside64@hotmail.com:

Böyle bir acıklamayla bizzat kendisi şov yapmış olmuyor mu??

37
11
yanıtYanıtla
KAHRAMANMARAŞLIhatay_3133@hotmail.com:

BU ZAVALLI İBADETİN KENDİSİNE İHTİYACI VAR ZANNEDİYOR SENİN İBADETE İHTİYACIN VAR İBADETİN SANA DEĞİL HATTA ALLAHIN SENİN İBADETİNE İHTİYACI DA YOK SEN ALLAHA MUHTAÇSIN İHTİYACINI GİDERMEYİ REDDETMEK HANGİ AKLA MANTIĞA SIĞARSA SENİN KİSİ O HESAP ZAVALLI AKIL FUKARASI ŞARKI SÖYLEMEKLE AYDIN OLUNMAZ AKILLIDA OLUNMAZ İBRAHİM TATLISES SENDEN VE DEĞME SANATÇILARDAN DAHA ÜSTÜN HATTA TÜRKİYENİN EN BÜYÜĞÜ AMA SESİ İLE ÖVÜNMÜYOR EN İYİ BENİM DİYE DİNE İMANA GÜÇ YETİRECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYOR AKLINI BİR TARAFA BIRAKMIYOR DİNE DÜŞMAN OLMAYI MARİFET ZANNETMİYO AMA GALİBA SİZİN TAYFA SADECE KENDİSİ GİBİ KÜÇÜK BİR DİNSİZ TAYFASINA HİTAP EDİYOR AMA ULU ORTA BU LAFLARI SÖYLEMEKTE DOĞRU DEĞİL BİR GÜN O AĞZINI KIRARLAR HABERİN OLSUN

30
11
yanıtYanıtla
Elvan Yılmazelvan_susuzyaz@windowslive.com:

Çok haklı...Gittik te boyumuzun ölçüsünü aldık...

8
27
yanıtYanıtla
yenısyyensoykasm@hotmail.com:

allahından bul icinde allah sevgisi olsa ibadeti allah icin yaptıgını anlasaydın boyle konusmazdın allahım senin gibi insanları ıslah etsin

yanıt0
yanıt0
MİLLİ İRADEbadbad_123@myne.com:

CEHENNEME GİDERKEDE BÖYLE GÜLEBİLECEKMİSİN BAKALIM

25
7
yanıtYanıtla
yilmutmut5lu_3@hotmail.com:

nereden biliyorsun cehenneme gideceğini...sen Allahın vekilimisin...???

yanıt0
yanıt0
Tüm 540 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title