Haberler

Bursa Polisi, Hurdacı Çocuğun Yardımına Koştu

Güncelleme:

Bursa'da, boyundan büyük el arabasıyla çöpten atık kağıt ve plastik toplayan minik çocuğun yardımına Bursa polisi koştu.

Bursa'da, boyundan büyük el arabasıyla sokaklardan hurda toplayan minik çocuğun imdadına polisler yetişti.

BOYUNDAN BÜYÜK YÜKÜ KALDIRAMADI, POLİS YETİŞTİ

Merkez Nilüfer ilçesinde çöpten atık kağıt ve plastik toplayan adı öğrenilemeyen minik çocuk, arabasını çöp konteynerinin yanında hurda almak için durdurdu. 10 yaşındaki çocuk, arabasını aşırı doldurduğu için uzun süre uğraşmasına rağmen aşağı indiremeyince polisler yardıma koştu. Polisin yardım ettiği çocuk kendinden metrelerce büyük hurda arabasıyla yoluna devam etti.

CEP TELEFONUYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Bu anlar bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Minik çocuğun dakikalarca süren mücadelesine şahit olan Yavuz Emirel, "Sabah saatlerinde işe gitmeden önce balkona çıktığımda, bir çocuğun ekmeğini çıkartmak için kağıt topladığını gördüm. Çocuk ekmeğinin peşinde, ancak boyu el arabasına yetişmiyor. Yüksek ve ağır olan arabasına asılıyor, tutunmaya çalışıyor fakat bir türlü hareket ettiremiyor. O anda vazife başında olan iki polis memuru gelerek kağıt toplayan çocuğa yardımcı oldu. Türk polisinin her zaman böyle yardımsever olmasını bekliyoruz. Polisimizle iftihar ediyoruz" diye konuştu.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

cesur:

hayret polis gaz bombası kulanmadan yardım eddi

2
46
yanıtYanıtla
türklere vergi kıroya bağış:

türkiyede türk laz roman olmak çok zor. . açlıkla mücadele ediliyor. . polisleri tuzu kuru 3000-5000 lira her ay bankamatikte. . devlet kırolara yaptığı yardımı türklere yapmıyor vergi zulmu adı altında sürekli hayali vergi çıkartıyor. . yaşamak çok zor. . hükümet türklere (memurlar hariç) hayatı çok zorlaştırdı

8
19
yanıtYanıtla
esrarliMobil-ANDROID:

dünyada var mi senin esin Türk polisi, elinden geldigince gece gündüz dinlenmeden calisirsin ne vatandasa ne hükümete yaranirsin ama olsun siz bizim bastacımızsınız

21
4
yanıtYanıtla
lmmobilWeb@haberler.com:

Güzel Allah razı olsun.

21
0
yanıtYanıtla
Avrupa:

Polislerimiz böyle yardimsever görmek ne güzel.

19
1
yanıtYanıtla
ferhat:

asıl burda düşünülmesi gereken polisin yardım severliği değil, bu görüntüler Türkiye''nin içler acısını anlatıyor ne hale gelmişim ne halde yaşıyoruz okulda parkta olması gereken çoçuk çalışmak zorunda bırakılıyor, haksız mıyım

17
3
yanıtYanıtla
TGB:

kıyamam yazık ya

17
1
yanıtYanıtla
ferhat:

bu video bakıp hemen bir şeyler yazıyoruz peşin kararcı insanlarız, mantığımızla hareket etmiyoruz yazık bizlere ayrıntıyı görmüyor kimse video yükleyen bile polisi ön plana çıkarıyor aslında, Türkiye niye bu hale geldi nedenini sormuyoruz. okulda parkta olması gereken çoçuk çalışmak zorunda bırakılıyor, sosyal devlet anlayışı bumu?

10
7
yanıtYanıtla
^^^^^^gülistan^^^^^^:

ekmek parası:((

15
2
yanıtYanıtla
izmirden:

adamın özerinde konuşması gereken çocuğun neden çalışmak zorunda kaldığıdır. ama malesef türk polisi kahramandır yorumu yapıyor. yazık ya biz ne zaman kendimizi başkalarının yerine koymayı öğrenecez:(

8
6
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title