Haberler

Polise Kiremitli Saldırı Kamerada

Şişli’de, 1 Mayıs olaylarında çıktıkları binanın çatısından polise kiremit atan göstericiler, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Şişli'de, 1 Mayıs olaylarında çıktıkları binanın çatısından polise kiremit atan göstericiler, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Şişli Kurtuluş Caddesinde, 1 Mayıs'ta göstericilerle polis arasında yaşanan olaylarla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Kurtuluş'ta polise havai fişek ve taş atan yüzleri maskeli bir grup, polisin biber gazıyla yaptığı müdahalenin ardından bir binaya girdi. Binanın çatısına çıkan göstericiler bu kez polise kiremit atarak saldırmaya başladı. Polise kiremit ve taşla saldıran göstericiler güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, yüzleri maskeli bir grup polise taş atıyor. Uzun süre kendilerine taşla saldıran grubu polis biber gazıyla püskürtüyor. Göstericilerden biri polisin attığı biber gazı kapsülünü tekme atarak bulundukları alandan uzaklaştırmaya çalışıyor. Göstericiler daha sonra bir binanın içine giriyor. Polis binaya giremeyen bazı göstericileri gözaltına alıyor. Binanın çatısına çıkan göstericiler polise kiremit atmaya başlıyor. Polis ise göstericilerin kiremitle saldırmasına karşı kalkanlarıyla kendilerini korumaya çalışıyor. Göstericilerin attığı kiremitler ise araçlara isabet ediyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

1 Mayıs Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title