Haberler

Bursa'da Canlı Bomba Saldırısında Yaralananlar Dehşet Anlarını Anlattı

Güncelleme:

Bursa'da canlı bomba saldırısında yaralanan gençler dehşet anlarını anlattı. Bursa'daki canlı bomba saldırısında yaralananlar, çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Saldırıda yaralanan Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi Emre Çalışkan, "Cami çıkışında patlama oldu. Hepiniz dua edin. Kulağımda biraz duyma sıkıntısı var. Başka bir şey yok. Ellerimde hafif yaralar var. Ben olayı anlayamadım. Bir anda patladı. Sonra koşmaya başladım. Bir şey görmedim. Öyle bir şey olacağını hissetmedim. Canlı bombayı da görmedim. Patlamanın ardından İçişleri Bakanı Efkan beyin danışmanı, Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanımız Ali Yılmaz, AK Parti Gençlik kolları başkanımız, milletvekillerimizin tamamı, İHH'nın genel merkezi ve ilçe başkanları, Türkiye Gençlik Vakfı'ndan ve çeşitli yerlerden de arayanlar oldu" dedi.

"HER ŞEY ÜZERİMİZE GELDİ"

Diğer yaralı Harun Duraslan ise, "Olayı görmedim. Arkam dönüktü. Patlamadan sonra arkamda duman oldu. Her şey üzerimize geldi. Bende şu an duyma sıkıntı var" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Uludağ Üniversitesi AK Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

16spor:

Bursamızın göz bebeği namı diğer 5. mekan ulu camimize yapılan bu saldırı bizi yıldırmaz daha fazla bir şekilde dinimize ve değerlerimize sarılmamızı sağlar. ALLAH CC bu sefer bu hayinlere zalimlere fırsat vermedi, ELHAMDULİLLAH. bundan sonrada vatanımın hiç bir köşesinde vermesin İnşallah.

18
1
yanıtYanıtla
Timsah bursa:

Allahtan kendini cenaze tarafında patlatmamış. . . çok Bursalı iş Ada''mı vardı. . çok insan yine işsiz kalabilirdi. . . yoğunlukta çoktu orda. . Allah korumuş. . . . Allah yaralanan vatandaşlarımızada acil şifalar versin. . . bunlar insanlık yaşam haklarına karşı yapılmış bir saldırıdır. . . şimdi hesabını Allah''a versin

14
0
yanıtYanıtla
felek:

diyarbakırda vatansever insanlar aç dolaşırken bir numaralı bdpli bismili mehmet ekinçi torpile devlet su işlerine işe giriyor hemde kadrolu gelde özülme

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title