Haberler

Gürcistan'da Tanışan Rus ve Türk Gençler Dünyayı Dolaşıyor

Güncelleme:

Rusya'nın Saint Petersburg şehrinden otostop yaparak dünyayı gezmeye başlayan Agni Agora, yolculuğunu Gürcistan'da tanıştığı Bilgesu Gündeş ile sürdürüyor.

Rusya'nın Saint Petersburg kentinden dünyayı dolaşmak için yola çıkan Agni Gora, Gürcistan'da tanıştığı Bilgesu Gündeş'i de yolculuğa ikna etmeyi başardı.

RUS GEZGİN İKNA ETMEYİ BAŞARDI

27 yaşındaki Rus seyyah Agni Agora, Gürcistan'a 22 yaşındaki Türk gezgin Bilgesu Gündeş ile tanıştı. Aydın'dan İran'a gitmek üzere yola çıkan Bilgesu Gündeş, Rus gezgin tarafından ikna edilerek Türkiye'yi gezme kararı aldı.

SIRADA İRAN VE PAKİSTAN VAR

Gürcistan üzerinden Türkiye'ye gelen çift, Trabzon'dan itibaren Karadeniz turu yaptı. Bursa'ya gelen çift, bir geceyi arkadaşlarının evinde geçirdi. Bursa'dan sonraki rotalarının Aydın olduğunu belirten genç seyyahlar, Türkiye turundan sonra İran ve Pakistan'ı gezmek istiyor.

"HEDEF DOĞRULTUSUNDA HAREKET ETMİYORUZ"

Sırt çantalı gençler yolculuklarına otostopla devam ediyor. Bilgesu Gündeş, "Bir buçuk aydır yollardayız. Bir hedef doğrultusunda hareket etmiyoruz. Tabiatın güzelliklerini görerek gönlümüzce geziyoruz" dedi.

BİLGESU HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRECEK

Bursa'dan Antalya'ya gitmek için yola koyulan ikili, Agni Agora'nın hayallerinin gerçekleştiğini, şimdi sırada Bilgesu'nun hayallerinin olduğunu belirtti. Çantalarını sırtladıktan sonra yola çıkan ikili bir süre sonra gözden kayboldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Petersburg Gürcistan Türkiye Rusya Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title