Haberler

Otobüste Unutulan Telefonu Şoföre Teslim Etmek Yerine Cebine Attı

Güncelleme:

Beşiktaş'ta 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Damlanur Koçar'ın otobüs koltuğunda düşürdüğü telefonu alıp cebine atan kişi, kameralar tarafından anbean kaydedildi.

Beşiktaş'ta bir otobüste gördüğü telefonu şoföre teslim etmek yerine cebine koyan yaşlı adam, görenleri hayrete düşürdü. 'İnsanlık ölmüş' dedirten görüntü kameralara yansırken, cep telefonun sahibi genç kız, "Babam yaşındaki insandan ummazdım. Telefonun manevi değeri var." diyerek telefonun kendisine ulaştırılmasını istedi.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEYİNCE ŞOKA UĞRADI

Görenleri hayrete düşüren olay, 21 Eylül Çarşamba günü Beşiktaş'ta bir otobüste meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Damlanur Koçar, cep telefonunu, otobüsün koltuğunda düşürdü. Otobüsten indikten sonra durumu fark eden genç kız başka bir numaradan kendisini aradı. Bir süre cep telefonu çalan kızın telefonu daha sonra kapandı. Telefonu kapanan üniversite öğrencisi Koçar, ulaştığı otobüsün güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler karşısında adeta şoka uğradı.


"TELFONU ALARAK CEBİNE İNDİRDİĞİNİ GÖRDÜM"

Yaşanan olayı anlatan Damlanur Koçar, "Telefonumu otobüste düşürmüştüm. Durumu fark ettiğimde kendi numaramı aradım. Bir süre telefonum çaldı, açan olmadı. Sonradan görüntüleri izlediğimde neredeyse babam yaşındaki bir adamın telefonu alarak cebine indirdiğini gördüm. Çalmasın rağmen açmıyor. Başka yolcular da bakıyor ama adam aynı pişkinlikle devam ediyor." diyerek şaşkınlığını dile getirdi.


"MANEVİ DEĞERİ VARDI"

Telefonun, abisinin kendisine üniversiteyi kazanma hediyesi olması ve içindeki bilgiler nedeniyle manevi değeri olduğunu aktaran Koçar, "Maddiyattan ziyade manevi değeri vardı. Ben adamın telefonu açıp şu duraktayım, şoföre veriyorum gibi bir şey demesini beklerdim. Babam yaşındaki bir adam olması şok etti beni." dedi.


Telefonunu alan adama seslenen Koçar, "Telefonumu bana ulaştırın. Polise teslim edin, ya da şoför amirliğine falan bırakın. Neredeyse babam yaşındasınız, bu yaşınıza yakışmıyor." diye konuştu.

OLAY GÜVENLİK KAMERASINDA

Genç kızın şikayeti üzerine polisin soruşturma başlattığı olay otobüsün güvenlik kameralarına yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde genç kızın otobüse bindikten sonra boş bir koltuğa oturduğu görülüyor. Burada telefonuyla bir görüşme yapan kız bir süre sonra otobüsten iniyor. Daha sonra yaşlı bir adam otobüse biniyor. Genç kızın oturduğu koltuğa oturan adam, çalmasıyla birlikte buradaki telefonu fark ediyor. Bir süre eline aldığı telefona bakan yaşlı adam diğer yolcuların bakışları altında koltukta gördüğü telefonu cebine koyuyor. Yaşlı adam bir süre sonra otobüsten iniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title