Haberler

Örnek Muhtar

Kütahya’nın Fatih Mahallesi Muhtarı Nurcan Duygu, 3 yıllık görev süresince yaptığı yenilik ve hizmetleriyle mahallelinin gönlünde adeta taht kurdu.

Kütahya'nın Fatih Mahallesi Muhtarı Nurcan Duygu, 3 yıllık görev süresince yaptığı yenilik ve hizmetleriyle mahallelinin gönlünde adeta taht kurdu.

Üniversite mezunu 2 çocuk annesi Nurcan Duygu, Mart 2014 tarihinde yapılan seçimlerde 5 aday arasından Fatih Mahallesi Muhtarlığı görevine seçildi. Duygu, ilk icraatına muhtarlık binasında ihtiyaç sahipleri için 'askıda yiyecek' kampanyasını hayata geçirerek başladı. Duygu, daha sonra bayanlara yönelik eğlence, evlilik öncesi eğitim programları, mahalle sakinlerine tirit ikramı, sahipsiz kedi ve köpekler için yuva, engellilere yönelik tekerlekli sandalye temini, kadınlara yönelik şiddetin önlenmesi için eğitim programı, iftar programları, üniversite öğrencilerine yönelik tanıtım ve gezi programı ve mahallede okuma yazma bilmeyenlere yönelik eğitim yardımı gibi bir çok etkinliğe imza attı.

Muhtar Nurcan Duygu, "Halkımıza sosyal ve kültürel anlamda bir çok hizmetimiz oldu. Muhtarın görevi sadece mühür basmak değildir. Kadınlara tavsiyem; evlerinden çıkıp çalışma hayatına atılmalarıdır. Kadınlar güçlü olursa yuvaları da güçlü olur. Mahallemde yapmış olduğum etkinliklerde halkımızdan büyük bir destek görüyorum. İnşallah ileride de bir çok projemizi hayata geçireceğiz" dedi.

Muhtar Duygu, muhtarlık görevinin yanı sıra, başta Kütahya'nın tanıtımı olmak üzere kadın ve yaşlılara yönelik eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel etkinliklerin gerçekleştirildiği 'Güçlü Kadınlar Derneği'ni kurarak, başkanlığına üstlendi.

Muhittin Gökkaya, Hasan Gözet ve Esra Türk isimli mahalle sakinleri, yenilikleri ve hizmetleri dolayasıyla muhtar Nurcan Duygu'ya teşekkür ettiler. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kütahya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title