Haberler

Öğretmenlerin Poşetle Kızak Keyfi

Van'da dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, ellerindeki poşetlerle kızak kayan öğretmenler ise karın tadını çıkardı.

Edremit ilçesine bağlı Memur-Sen TOKİ'de kalan öğretmenler, kar yağışının ardından gece geç saatlerde ellerine aldıkları poşetlerle kızak kayarak karın tadını çıkardı. Kış mevsiminin en fazla yağan karı olduğunu belirten Bünyamin Yılmaz adlı öğretmen, "Yılın bu mevsiminde en fazla yağan karıydı. Bizde dışarıda bunun tadını çıkartıyoruz. Zaten Memur-Sen TOKİ'nin her yeri yokuş olduğu için poşetlerle kaymak keyifli oluyor. Gençlere eşlik edeyim dedim, baktım ki güzel oluyor bende katıldım" dedi.

Çocukluğunda hiç kar görmediğini ve eş durumundan dolayı geldiği Van'da kar ile tanıştığını vurgulayan Adanalı öğretmen, "Ben çocukluğumu döndüm diyemeyeceğim. Çünkü ben çocukluğumda kar görmedim. O yüzden şuan da farklı bir sevinç ve mutluluk yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

En son ilkokula giderken kızak kaydığını dile getiren İbrahim Yılmaz da, "Geçen yıl burada bir defa kaymıştım. Bu güzel karı görünce bu fırsatı değerlendirmek gerekiyordu. Umarım herkes hafta sonunda, bu yağan güzel karın keyfini çıkartır" dedi.

Öte yandan ailesi ile birlikte kaymanın tadını çıkardığını belirten Nezaket Yılmaz ise,"Güzel yağan karı görünce bizde poşetlerimizi alıp dışarı çıktık. Biraz dinmesini bekledik. Şu anda sırılsıklam olmuş bir haldeyiz. En azından hem alttan hem üsten ıslanmayalım diye dinmesini bekledik. Baktık ki dineceği yok bizde kaymaya başladık" şeklinde konuştu.

Kar yağışına en çok sevinen çocuklar ise kartopu oynayarak kızak kaydılar. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bünyamin Yılmaz Memur Sen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title