Haberler

Balıkesir'de Müftünün Elini Öpüp Umre Yoluna Koyuldular

Güncelleme:

Balıkesir'de genç hafız adayları umre yolculuğu öncesi Müftü Açari'yi ziyaret etti.

Balıkesir'de genç hafız adayları umre yolculuğu öncesi Müftü Açari'yi ziyaret etti.

Balıkesir'de bir hayırsever vatandaşın desteğiyle umreye gidecek olan 6 genç hafız adayı ve kendi biriktirdiği harçlıklarla mukaddes topraklara gidecek olan öğrenciler, Müftü Turgut Açari'yi ziyaret etti. Müftü Açari, "Merkez Kur'an kursu öğrencilerimizden bir kısmı, bir yıl yüzüne okuyup, ertesi sene hafızlığını tamamlayanlardır. İlimizden isminin gizli kalmasını isteyen bir hayırsever ağabeyimiz, ben sponsor olayım, bu güzel çocukları umreye göndereyim dedi. 6 öğrencimizi ara tatilde inşallah umreye göndereceğiz. Bu arada yine aynı Kur'an kursundan bir diğer öğrencimiz de harçlıklarından biriktirerek umre yapacak kadar bir meblağa ulaşınca, o da bu şekilde umreye gitmek istediğini belirtti. Öğrencilerimizi bu akşam yola çıkartacağız" dedi.

Umre heyecanı yaşayan Cihan Kaçar, bu sene hafızlığını yarıladığını ifade ederek "Bize bu imkanı sağlayan ağabeylerimize ve emeği geçen hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Umreye gideceğim için çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin" şeklinde konuştu.

Kendi biriktirdiği harçlıklarla umreye gidecek olan Abdülkerim Aslan ise, "Bir senden beri kendi biriktirdiğim harçlıklarımla aileme katkıda bulundum. İnşallah bana da umreye gitmek nasip olacak. Çok mutluyum" dedi.

Genç hafız adayları Müftü Açari'nin elini öperek yolculuk öncesi helallik aldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Turgut Açari Balıkesir Müftü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title