Haberler

Motosiklet Tutkunları Kırkağaç'ta İftarda Buluştu

Motosiklet tutkunu yaklaşık 250 kişi, Kırkağaç'ın meşhur Çam Festivali piknik alanında iftar yemeğinde buluştu.

Motosiklet tutkunu yaklaşık 250 kişi, Kırkağaç'ın meşhur Çam Festivali piknik alanında iftar yemeğinde buluştu.

Soma Motosiklet Kulübü tarafından verilen iftar yemeğine 250 motosiklet sevdalısı, motosikletleriyle katılarak muhteşem bir görsel güzelliğe imza attılar.

Sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla haberleşen ve bir araya gelen 250 motosiklet sevdalısı, Kırkağaç Çam Festivali piknik alanında aileleriyle katıldıkları iftar yemeğinde hep birlikte oruç açtılar.

Soma Motosiklet Kulübü sorumlusu Yaşar Yangılkaya "Bizim amacımız öncelikle bölgedeki bütün motosiklet sevdalılarının birlik beraberlik içerisinde kaynaşıp, buluşup böyle etkinliklerde bir araya gelmesidir. Motosiklet sevdasını bir arada yaşamaktır. Amacımız da gayemiz de budur. Kırkağaç Çamlığını seçmemizin nedeni ise; buranın doğasının güzel olması ve motosiklet sevdalıları olarak rahat edebileceğimiz bir yer olmasından dolayı. Bugün Soma Motosiklet Kulübü gönüllüleri olarak, Kırkağaç'ta bütün bölgedeki motosiklet sevdalılarına iftar yemeği veriyoruz. Bu iftar yemeklerini her sene yapmayı düşünüyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kırkağaç Soma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title