Haberler

Madenci Babasından Özdil'e Sert Tepki

Güncelleme:

Soma'da maden felaketinde yaşamını yitiren İsmail Coşkun'un babası Yılmaz Özdil'e tepki göstererek "Sözleri benim psikolojimi bozdu" dedi.

Soma'da yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden maden şehidi İsmail Coşkun (29)'un babası Halil Coşkun, Kırkağaç'ta ikamet ettiği evinde Gazeteci Yazar Yılmaz Özdil'e sert tepki gösterdi.

"BU LAF BENİ ÇOK ÜZDÜ"

Gazeteci Yılmaz Özdil'in bir televizyon programında Soma'daki maden faciasıyla ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösteren maden şehidi İsmail Coşkun'un babası Halil Coşkun, şunları söyledi: "Benim dünyam göçtü üstüme, komaya girdim. Hastanede kaldım altı saat. Benim çocuğum daha 5. gün bulundu DNA testiyle. Yılmaz Özdil denen şahıs, bu ne demek oluyor. Bu nasıl bir söz. Bu laf beni çok etkiledi.

"BENİM PSİKOLOJİMİ BOZDU"

Onunda çoluğu çocuğu var. Benim psikolojimi bozdu. Benim yüreğim ağlıyor. Kalp hastasıyım, şeker hastasıyım, kolesterolüm var. 10 yıldır tedavi görüyorum. Benim psikolojimi bozdu."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (16)

2525 alperenundefined:

AH SAKALINA KURBAN OLDUĞUM BABAM ,SENİ BÖYLE İTLERİN KONUŞMALARI ÜZMESİN.SENİN ÇOCUĞUNUN ÇİZMESİNDE ÇAMUR OLAMAYACAK KADAR ŞAHSİYETSİZ KALEMLERİNİ SATANLARIN KONUŞMALARI SENİ ÜZMESİN.ANADOLUDA ÇOK GÜZEL BİR LAF VARDIR.ÖNCE KONUŞULANA BAKIN LAF MIDIR,SONRA KONUŞANA BAKIN ADAMMIDIR.HÜRMETLE SENİN O MÜBEREK ELLERİNDEN ÖPÜYORUM.BAŞIMIZ SAĞOLSUN,

28
13
yanıtYanıtla
alpundefined:

yılmaz özdil bir yazar arkadaş gidin hükümete laf söyleyin ölenlerin sorumlusu hükümet yalakalıktan vazgecin artık.

16
24
yanıtYanıtla
2525ALPERENorhanhan2516@hotmail.com:

YAZAR İSE ADİ HERİF YAZSIN.KONUŞMASIN

yanıt0
yanıt0
danskboyleventmisir1@live.dk:

ozaman 1993 zongoldak daki maden kacasinida dekide chp yapti ?

yanıt0
yanıt0
muratundefined:

ALLAH rahmet eylesin...tüm yurttaşlarımıza...lakin YILMAZ ÖZDİL in söylemek istediğini anlamayanlar içinde yapacak bişey yok..olsaydı zaten bu durumlar konuşulmazdı.

24
15
yanıtYanıtla
Faruk Nalbantoğluundefined:

KORE VE TÜRKİYEKore de 302 insan bir kaza da öldü. Kore başbakanı özür diledi ve istifa etti. Türkiye de 301 insan bile bile katledildi. Türkiye'nin başbakanı sövdü ve yumruk attı.İşin en trajik bölümü ne biliyor musunuz? Ölen insanlarımızın çoğu bu zihniyete oy verdi.Bu gidişle daha çoooooook insanımız ölür. Bu arada Yılmaz Özdil'i kaç kişi anladı ve kaç kişi ona sövdü hatta linç etmek istedi?Türkiye ve Kore deki insanların arasındaki fark işte bu. Bir Çin atasözü şöyle der:Tanrım! Değiştirilebilecek şeyleri değiştirebilmem için bana güç ver, değişemeyecek şeyleri kabullenebilmem için sabır ver ve bu ikisini ayırt edebilmem için akıl ver.

18
15
yanıtYanıtla
Dede Korkutundefined:

Ya Nekadar KOpEK kafa var ya Olumun Kazanin Partiyle ne alakasi var Yilmaz Ozdil Denen Melun Katli Vacip Bir Sahis Boyle Sivri Dilli Ateist Toplumu galeyana Getirecek Haber yapan Soylemde Bulunan Sahislari Hemen Isini bitircenki Toplum Fitne Fesat a gelmesin Bu Tipler DECCAL Tipler ..

19
11
yanıtYanıtla
Öncelikle başın sağolsunundefined:

Ama babacım adamın söylediğini anlamamışsın ki

12
8
yanıtYanıtla
FENERLİ KARTALundefined:

yılmaz özdilin konuşması yanlış tarafa mahsuz çekildi asıl sizi bu katliama duyarsız kalanlar söylenenlere kulak asmayanlara karşı tebkili olmalısınız Biliyoruzki acınız büyük bizde acınızı paylaşıyoruz keşke yılmaz beyde öyle açık veren bir komuşma veya yazışma yapmasaydı.

6
11
yanıtYanıtla
İnsanundefined:

Bir facia yaşandımı vatandaşıyla bakanıyla başbakanıyla yekvucut olunup yaralar sarılmaya çalışılır.Yanında kanayan bir yara var sen güya çare olayım diye 50 km öteye şikayete gidiyorsun.Senin gerçekten ciğerin sızlıyorsa derdin o yarayı sarmak olur.Yılmaz Özdil in yapmaya çalıştığı şey yaraya merhem olmak değil, her zamanki gibi siyasi düşüncesine hizmet adına başbakana çamur atmaya çalışmak.Bu çamurlar halkını öldürmek için uçaklarla bombalayan bir hükümete atılması durumunda ancak yerinde olurdu.

10
7
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title