Haberler

Lüks Otomobilli Hırsızlar Otobüsün Deposundaki Mazotu Boşalttı

Güncelleme:

Halkalı'da önce park halindeki Özel Halk Otobüsünün ardından da başka bir otobüsün deposundaki mazotu boşaltan lüks otomobilli hırsızlar, güvenlik kamerasına kaydedildi.

Halkalı'da önce park halindeki Özel Halk Otobüsü'nün ardından da başka bir otobüsün deposundaki mazotu boşaltan lüks otomobilli hırsızlar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgilere göre olay, 4 Kasım'da Halkalı'da meydana geldi. Park halindeki Özel Halk Otobüsü'ne yanaşan bir otomobilin camından sarkan şüpheli şahıs, caddenin sakinleşmesiyle harekete geçti. Şüpheli şahıs park halindeki otobüsün deposundaki mazotu hortum vasıtasıyla boşalttı. Lüks otomobilli hırsızlar Özel Halk Otobüsü'nün deposunu boşalttıktan sonra karşı tarafta bulunan bir başka otobüsün deposuna yöneldi. Araçlarını otobüsün deposunun önüne park eden şüpheliler hortum yardımıyla bu otobüsün de deposunda bulunan mazotu boşaltarak kayıplara karıştı.

MAZOT HIRSIZLARI KAMERADA

Önce Özel Halk Otobüsü'nün ardından da başka bir otobüsün deposundaki mazotu boşaltan şüpheliler güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, şüpheliler otomobillerini Özel Halk Otobüsü'nün deposunun önüne park ediyor. Şüpheli daha sonra otomobilin camından sarkarak otobüsün mazot deposunu kırıyor. Ardından hortum yardımıyla depodaki mazotu boşaltıyor. Zanlılar daha sonra başka bir otobüse yönelerek aynı yöntemle onun da deposunu boşaltarak kayıplara karışıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halkalı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title