Haberler

Aracı Kara Saplanan Lerzan Mutlu, Çaycuma'ya İtfaiyeyle Geldi

Güncelleme:

Çaycuma Belediyesi tarafından düzenlenen yeni yıl konseri için yola çıkan ünlü sanatçının aracı Bolu Mengen'de kara saplanınca devreye itfaiye aracı girdi.

Lerzan Mutlu'nun, Çaycuma Belediyesi tarafından düzenlenen yeni yıl konserine gelişi olaylı oldu. Ünlü sanatçının aracı Bolu Mengen'de kara saplanınca imdadına itfaiye aracı yetişti.

Yoğun kar yağışı dolayısıyla gündüz saatlerinde İstanbul'dan aracıyla yola çıkan Mutlu'nun aracı, Bolu'nun Mengen ilçesinde kar ve tipi dolayısıyla yolda kaldı. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve ekibi, yolda mahsur kalan ünlü sanatçıyı almak için Mengen'e hareket etti.

YOLA İTFAİYEYE ARACIYLA DEVAM ETTİ

Uzun bir aradan sonra Çaycuma'ya gelen Mutlu, kendi aracının yerine Çaycuma Belediyesi'nin itfaiye aracıyla ilçeye giriş yaptı. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı yardımıyla itfaiye aracından inen sanatçının, Kantarcı'ya "Başkan yardım et" demesi de kameralara yansıdı. Ardından otele geçen Mutlu ve beraberindekiler daha sonra konser alanına geçti.

SAHNEYE ISITICI OLARAK MUTFAK TÜPLERİ YERLEŞTİRİLDİ

Lerzan Mutlu'nun sahne alacağı yer elektrikli ısıtıcılar ve mutfak tüpleri ile ısıtılmaya çalışıldı. Kısa bir süre sonra sahne alan ünlü sanatçı, sevenlerine şarkılar söyledi ve vatandaşlarla eğlendi. Hava sıcaklığı -9 derecede olmasına rağmen ünlü sanatçının hayranları konser alanını doldurdu. Konser sonunda Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, sanatçı Lerzan Mutlu'ya plaket ve hediye takdim etti. Konser yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

alex de souzamobilWeb@haberler.com:

Ünlü sanatçı

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title