Haberler

Kültür Bakanı Topçu, Şehit Polis Memurunun Ailesini Ziyaret Etti

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, "Bu hükümet her şeyin üzerine daha büyük bir kararlılıkla gidecektir. Çünkü bu Anayasa hükümetidir. AK Parti hükümeti değildir" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Şanlıurfa'da şehit düşen polis memuru Tanju Sakarya'nın ailesini ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundu. Bakanlık görevinin ardından ilk ziyaretini şehit ailesinin evine yapan Bakan Topçu, şu açıklamalarda bulundu:

"En ilgi çekici ne biliyor musunuz? Bu milletin bu kadar acıya rağmen, bu kadar kalleşliğe, bu kadar kahpeliğe, bu yedi düvelin desteklediği içten ve dıştan bu komplike projeye rağmen insanımız canını veriyor ama hala diyor ki devlet sağolsun, millet varolsun. Şehit ailesinden gördüğüm bu."

Baba Elvan Sakarya'nın, adım adım oğlunun şahadetini yaşadığını ve hissettiğini, şehit olmadan evvelki gece uyuyamadığını belirttiğini söyleyen Topçu, "Bu tip acılarda yapılması gereken milletin yaptığıdır. Kur'an okunacak, rahmet inecek, bu acı hafifleyecek. Allah'ın rahmeti gelmezse bu tip acılara insanın dayanması mümkün mü? Acı paylaşıldıkça azalır. Azalacak inşallah. Devletimiz gereğini yapacaktır, güçlüdür, kararlıdır. Bu hükümet her şeyin üzerine daha büyük bir kararlılıkla gidecektir. Çünkü bu Anayasa hükümetidir. AK Parti hükümeti değildir. Allah'ın izniyle daha kararlı olunacak inşallah. Silahlı Kuvvetlerde bu kararlılığı görüyoruz, Cumhurbaşkanımızda bu kararlılığı görüyoruz, hükümette bu kararı görüyoruz. Terör tekne kazınır gibi kazınana kadar mücadele devam edecek. Allah milletimize sabır versin. Bu komplike bir projedir. Bunun karşısında devlet ve millet topyekun beraber olmalıdır. Bu kararlılıkla terörü bitireceğiz" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yalçın Topçu Şanlıurfa Ak Parti Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları!
title