Haberler

Küçük Duygu Yardım Bekliyor

Doğuştan omurga eğriliği (skolyoz) hastası olan Kırkağaç Atatürk Edip Bayat İlköğretim Okulu 2.sınıf öğrencisi Duygu Kos, ameliyat olup sağlığına kavuşabilmesi için gereken 9 bin TL'nin bulunmasını bekliyor.

Doğuştan omurga eğriliği (skolyoz) hastası olan Kırkağaç Atatürk Edip Bayat İlköğretim Okulu 2.sınıf öğrencisi Duygu Kos, ameliyat olup sağlığına kavuşabilmesi için gereken 9 bin TL'nin bulunmasını bekliyor.

İlk ameliyatını 1.5 yaşında olan Duygu, daha sonra 4 kez daha ameliyat geçirdi. Her sene bıçak altına yatan Duygu, ameliyat olamaması durumunda zor bir hayatla karşı karşıya kalacak. Omurganın, sağ ya da sola doğru eğrilmesi anlamına gelen bu hastalık, ameliyat olunmaması halinde kamburluğa yol açıyor. Zaman zaman annesinin kucağında bazen de arkadaşlarının yardımıyla okuluna gidebilen Duygu'nun annesi ev hanımı, babası çiftçilikle uğraşıyor. Anne Arzu Kos, kızının hastalığıyla ilgili şunları söyledi: "Duygu'nun hastalığı dünyaya gelirken anne karnında belliydi. Doktorlar, ilk ameliyatını yaptırmazsak, belden aşağısının tutmayacağını, yürüyemeyeceğini ve hatta tuvaletini dahi tutamayacağını söyledi. 5 kez ameliyat oldu, şimdi altıncıyı olması gerekiyor. Ama ben çalışmıyorum, eşimin durumu iyi değil artık gücümüz kalmadı. Çocuğumu her gün sırtımda okula getirip götürüyorum. Doğru düzgün yürüyemiyor. Hayırseverlerden yardım bekliyoruz."

Tedavi olacağı ümidiyle bekleyen Duygu ise bir an önce arkadaşları gibi koşup oynamanın hayalini kurduğunu belirtti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mustafa Kemal Atatürk Kırkağaç Kos Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title