Haberler

Kestiği Mermerden 'Allah' Yazısı Çıktı

Güncelleme:

Kocaeli'de otuz yıllık mermer ustası olan Hüseyin Günhan, kestiği mermerdeki Arap harfleriyle 'Allah' yazısını görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Kocaeli'deki bir mermer deposunda çalışan usta, kestiği mermerdeki 'Allah' yazısını görünce şok oldu.

MESLEK HAYATINDA BİR İLKİ YAŞADI

Otuz yıllık mermer ustası olan Hüseyin Günhan çalıştığı mermer atölyesinde mermer kesiminde çalıştığı esnada, son kestiği mermer plaka dikkatini çekti. Mermeri inceleyen Hüseyin Günhan, üzerindeki yazının, Arap harfleriyle 'Allah' lafzına benzerliğini görünce hemen kesme makinasını durdurarak parçayı tezgahtan indirdi. Kesimden kurtardığı parçayı atölyedeki arkadaşlarına gösteren ve şaşkınlık içerisinde kalan Günhan, meslek hayatında ilk kez böyle bir durumla karşılaştıklarını ifade etti.

"AĞLAYASIM GELDİ"

Parçayı görünce çok duygulandığını belirten Günhan, "Ağlayasım geldi, tüylerim diken diken oldu. Böyle bir şeyle karşılaştığım için çok sevindim. Önceki kestiklerimizde fark edemedik ve onları montajda kullandık, bu parçada dikkatimizi çekti. Böyle bir eseri kabul ederlerse Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey'e hediye etmek istiyoruz." dedi.


Çalışma esnasında iş yerine gelen müşterilerde şaşkınlıklarını gizleyemedi ve telefonları ile mermerin fotoğraflarını çekti.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (196)

H.AKSU:

Alemlerin Rabbi olan Allah yarattığı Alemlere imzasını kesinlikle atacaktır.

48
7
yanıtYanıtla
ÇİFTÇİ VATANDAŞ:

TAMAM İNANDIK. AKKOYUNLAR İNANIR BU SOYTARILIĞA.

13
41
yanıtYanıtla
tugay yıldırımMobil-ANDROID:

ulan gulmekten oldum ya skwkkslwkdkcmekekckke bunlar bi islamda oluyor

11
41
yanıtYanıtla
Yorum:

Yine bir uydurma haber daha. Sırada ne var? Allah diyen sinek?

7
45
yanıtYanıtla
aa:

sen ınsan mısın ne bıcım yaz mışsın yorumsun nesı

yanıt0
yanıt0
fanim@m.m:

Allah ağızlara kilit vurup elleri konuşturur.ol dedimi oda olur.dilerse sineği konuşturur. Dilerse dilini başka bir yerinde oluşturur.

yanıt0
yanıt0
D€RD@L@N:

senin gibi sinekler çöp tenekelerine konar başka işi olmaz. . . .

yanıt0
yanıt0
ALI BABA VE KIRK HARAMILERmobilWeb@haberler.com:

Uydurma haber böyle haberlerde nedense türkiyede cok cikiyor .sanki baska müslüman ülke yok .allahinda baska isi yok Size mermerle haber göndetecek kurani göndermis bre cahiller mermerle ne ugrasacak

19
32
yanıtYanıtla
çetin kaya:

ulan yağcı herif tayyibe verince o ne yapacak onda ALLAH korkusu olsa yetimin mazlumun ahını almaz

20
23
yanıtYanıtla
VATOZ:

LA BAŞKA HEDİYE EDECEK ADAM MI BULAMADIN DİN TÜCCARINA HEDİYE EDİYON

22
21
yanıtYanıtla
Tüm 196 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title