Haberler

(Özel Haber) Kemal Sunal'ın Filmi Bursa'da Gerçek Oldu

Başrollerini Zeki Alasya, Metin Akpınar, Kemal Sunal ve Halit Akçatepe'nin oynadığı 'köyden İndim Şehre' filmi Bursa'da gerçek oldu.

Başrollerini Zeki Alasya, Metin Akpınar, Kemal Sunal ve Halit Akçatepe'nin oynadığı 'köyden İndim Şehre' filmi Bursa'da gerçek oldu. Bir çiftçi, tarlasını traktörüyle sürerken devasa büyüklükte bir küp buldu. Ancak küpün içinden altın değil, su ve toprak çıktı.

Orhaneli ilçesine bağlı Gümüşpınar köyünde Seyyit Özkul isimli vatandaş, tarlada ekim hazırlığı yaparken "Köyden İndim Şehre" filminin bir benzeri olayla karşılaştı. Tarlasında çift süren Özkul'un pulluğuna bir taş takıldı. Taşı çıkarttıktan sonra traktörüyle geri manevra yaparken büyük bir küp bulan Özkul, olayı şöyle anlattı:

"Tarlada çift sürüyorum. Bir anda traktörün arkasında çok fazla toprak birikti. Bir şey anlamadım. Traktörün pulluğuna bakarken koca bir küp gördüm. Hemen sevindim. Altın küpü bulduğumu zannedip sevindim. Daha sonra tarlada anneme bağırdım. O da tohum serpiyordu. Küpün içine baktık ne görelim. Küpün içinde sadece su ve toprak var. Daha sonra küpü aldım evimin bahçesine getirdim."

Gümüşpınar Köyü Muhtarı Ercüment Korkut, daha önce köyde bu şekilde olayların yaşandığını belirterek, "Seyyit Özkul da tarlasında bu küpü bulmuş. Eskiden bu tip küpler su küpü olarak kullanılıyordu. Buzdolabı şeklinde işlev görüyordu. İçine yiyecek ve içecek depoluyorlardı" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Metin Akpınar Zeki Alasya Kemal Sunal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title