Haberler

Kediyi Kurtarmak İçin Son Model Aracını Söktürdü

Güncelleme:

Balıkesir'de bir iş adamı, sıkışan yavru kediyi kurtarmak için itfaiyeye son model arabasını parçalattı. Kedinin sağ olarak kurtarılması herkesi sevindirdi.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde kedi kurtarma operasyonu aksiyon filmlerini aratmadı. İş adamı, sıkışan yavru kediyi kurtarmak için itfaiyeye son model arabasını adeta parçalattı.

KENDİ ÇABASIYLA ÇIKARAMADI

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı olan iş adamı Hüseyin Uzun, Cumhuriyet Meydanı İnönü Caddesi'nin kesiştiği noktada motordan kedi sesi geldiğini duyunca hemen aracını durdurdu. Kaputu açan Uzun, kendi çabalarıyla kediyi çıkaramayınca itfaiyeden yardım istedi.

KUYRUĞU SIKIŞMIŞ

Minik kedi itfaiye ekiplerini de epey uğraştırdı. Çıkartılamayınca ön tamponun teker kısmının sökülmesine karar verildi. Ekipler, son model aracın ön tampon kısmını sökmeye başladı. Ancak kedi tam çıkartılacakken bu sefer kedinin kuyruğunun sıkıştığı fark edildi. Bütün çabalara rağmen kedi kurtarılamadı. Bu sefer tamponun ön park lambalarının sökülmesine karar verildi.

"ARABA KEDİDEN MÜHİM DEĞİL"

Bir saate yakın süren mücadele sonrası kedinin kuyruğu sıkıştığı yerden çıkarıldı. Kedinin sağ olarak çıkarılması herkesi sevindirdi. Uzun, "O da bir can taşıyor. Mal yerine gelir, araba kediden mühim olamaz" dedi.

Müteahhit Hüseyin Uzun'un hayvan sevgisi büyük takdir topladı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Uzun Balıkesir Ak Parti Edremit Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Tokatli:

helal olsun akp li de olsa insan evladi imis.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title