Haberler

Kadının Fendi 40 Yıllık Balıkçıyı Yendi

Eskişehir’de yaşayan 52 yaşındaki Kenan Güdücübaş, balık avına gidebilmek için arkadaşlarının düzenlediği belgeyi hanımına imzalattı.

Eskişehir'de yaşayan 52 yaşındaki Kenan Güdücübaş, balık avına gidebilmek için arkadaşlarının düzenlediği belgeyi hanımına imzalattı.

Eskişehir Sportif Amatör Olta Balıkçılığı ve Doğal Hayatı Koruma Derneği'nde (ESABDER) Başkan Yardımcısı olan Kenan Güdücübaş, 10 yaşından bu yana balık avı ile uğraştığını söyledi. Çocukluğundan beri babasını bile dinlemeyerek balık avına giden Güdücübaş, hanımının kendisini balık avlarına göndermemesi üzerine arkadaşları, "Hanımdan İzin Belgesi" düzenledi. Arkadaşlarının hazırladığı belgeyi ilk gördüğünde ciddiye almayan Güdücübaş, belgeyi daha sonra eşine götürdü. Hanımının imzaladığı belge ile artık balık avlarına daha rahat gidebileceğini aktaran Güdücübaş, "Eşimden izin alamadığım için bu belgeyi doldurmak zorunda kaldım. Bu belge ile balığa gideceğim artık. Önceden eşim gitmeyeceksin diyordu. Kahveye git, balığa gitme diyordu. Biz de bu yola başvurduk. Dernekteki arkadaşlar belgeyi düzenledi, eşim de imzaladı. Öncesinde düğünüm var, cenazem var diyerek bahaneler üretiyordum. İzin belgesinden sonra rahatça gideriz artık. Hanım belgeyi görünce önce bir gülümsedi, inceledi ve tabii sonra imzaladı. Artık sıra dernek başkanımıza geldi. O da böyle bir yola başvuracak, o da gidemiyor çünkü. Kendisi de bahaneler buluyor. Sorun kendisine, geçen sene balığa gitmemiştir. ya düğün ya da cenaze çıkmıştır" dedi.

"GALİBA TÜM EMEKLİ ÜYELERİMİZ İÇİN HANIMLARDAN BİR İZİN BELGESİ ALACAĞIZ"

ESABDER Başkanı Osman Demirtaş ise, üyelerinin yanında olduğunu ve ava gitmek için onlara destek olduklarını ifade etti. Aile ortamında hanımlarla da bir araya geldiklerine değinen Demirtaş, "Hanımlar fazla balığa gittiğimiz için yakınıyorlar. Biz de böyle bir espriyi uygun gördük. Bu belgeyi hazırladık, hanımı da gönül rahatlığı ile imzaladı. Çalışanlar galiba kolay gidiyor ava ama emekliler için aynı durum söz konusu değil. Galiba tüm emekli üyelerimiz için hanımlarından birer tane izin belgesi alacağız. Ben geçen sene evet balık avına gidemedim. Mazeretim de çok fazla. Derneğin yönetiminde olduğum için, işlerden dolayı gidemedim. Bizler yönetimde olmanın ceremesini çekiyoruz. Benim hanım böyle bir belgeyi imzalamaz diye düşünüyorum. Ben biraz da korkuyorum. Artık Kenan Başkanı araya sokup imzalatmaya çalışırız" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title